Gold gondola i Turistička organizacija Zlatibor zajedno na Sajmu turizma

20. Februar 2018

JP Gold gondola ove godine će, zajedno sa Turističkom organizacijom Zlatibor, učestvovati na 40. Međunarodnom sajmu turizma koji se održava u Beogradu od 22. do 25. februara u hali broj 4 i izložiti svoju turističku ponudu u okviru predstavljanja celokupne turističke ponude Zapadne Srbije.

Centralni nastup na štandu Turističke organizacije Zlatibor, odigraće se u petak 23. februara od 13 do 14 časova, a posetioce očekuju i raznovrsne aktivnosti. Jedna od novina je da će svi gosti štanda moći da iskoriste priliku da uz pomoć VR naočara dožive virtuelnu vožnju trasom Gold gondole. Isto tako, posetioci će moći da, aktivirajući svoje telo, naprave zdrav voćni obrok i druge zanimljivosti.

Pored toga, posetioci će moći da se zabave fotografisanjem na samom štandu, a onda i učestvuju u nagradnom konkursu koji će se odigrati putem društvene mreže Fejsbuk. Fotografije sa Sajma turizma potrebno je postaviti na Fejsbuk profil Gold gondola i Turističke organizacije Zlatibor, a vlasnici FB profila čije slike dobiju najviše lajkova, osvojiće vredne nagrade poput vikenda na Zlatioboru, seta spa usluga, ručka u etno restoranu na Zlatiboru, pakete domaćih mlečnih proizvoda i druge.

Zlatibor, kao najposećenija turistička destinacija Srbije, koristi svaku priliku da radi na promociji turističkih potencijala, kako je naglasio direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović, a promotivne aktivnosti samo će doprineti porastu broja posetilaca na Zlatiboru.

Direktorka JP Gold gondola Bojana Božanić veruje da će zlatiborska Gold gondola biti izgrađena ove godine i ističe želju da u narednih 10 godina sa svojim saradnicima dostigne cilj koji su sebi postavili, a to je million turista i deset miliona noćenja.

Komentara (0)

Povezane vesti

Sajmovi
Sajam knjiga u Novom Sadu: Besplatan ulaz i popusti do 70 odsto
14. Mart 2024
Premijerna izdanja, atraktivne programe i brojne promocije priprema oko 60 izlagača koji će od...
Sajmovi
Ove godine Sajam turizma i Sajam HORECA-OPREMA obišlo 42.453 posetilaca
26. Februar 2024
Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu, 45. Međunarodni sajam turizma i...
Sajmovi
Grčka država-partner na 45. Međunarodnom sajmu turizma
30. Januar 2024
Država-partner na predstojećem 45. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava u Beogradu od...
Sajmovi
45. Sajam turizma od 22. do 25. februara 2024.
15. Januar 2024
Najveći i najposećeniji sajam turizma u regionu – 45. Međunarodni sajam turizma u...