Osnivač i organizator Adria Hotel Foruma

Marina Franolić

Osnivač i organizator Adria Hotel Foruma

Osnivač Proficiscor Ltd, kompanije za razvoj turizma i konsalting, kompanije koja je osnovala Adria Hotel Forum i Adria Luxury/Liberty International. Svoju karijeru u turizmu započela je na “Glion Institute of Higher Education” i hotelu “Savoy”, Rocco Forte group u Firenci. Adria Hotel Forum je međunarodna hotelska investiciona konferencija za region jugoistočne Evrope, koja se organizuje u saradnji sa svetskim kompanijama, kao što je Horwath HTL, Hyatt International, InterContinental Hotels Group, Starwood Hotels & Resorts, Accor International, Colliers International i dr.

Južna Evropa u fokusu investicija

Intervju: Dirk Bakker, konsultantska kompanija „Colliers International“ Kao osvrt na 2017. godinu, predikcije investiranja u budućnosti, te predstojeći, šesti po redu „Adria Hotel Forum“, koji se 14. i 15. februara održava u Zagrebu (www.adria-forum.eu), razgovarala sam s čovekom koji obavlja mnoge funkcije. On je direktor sektora Hotela za region... Opširnije »

Jeste li čuli za „reptilski mozak“?

Intervju: Dalibor Šumiga, Google Growth Engine ambasador za Adria regiju.   Dalibor Šumiga je Google Growth Engine ambasador za Adria regiju i osoba koja se duže od 13 godina bavi bihevioralnim marketingom i potrošačkom psihologijom. Kako ljudski mozak funkcioniše, kako donosimo odluke, i ono najvažnije – kako reagujemo na... Opširnije »

Ambiciozan plan za snažan rast

Intervju: Mario Enzesberger, vlasnik i direktor Liberty International Tourism Group. Jedan od mojih najvećih projekata, uz Adria Hotel Forum, je Adria Luxury – brend za ekskluzivnu konsijerž uslugu u okviru jadranskog regiona, koji je za tri godine postao deo međunarodne Liberty International Tourism Group, sa kancelarijama u 47 zemalja sveta. Vlasnik i direktor ove... Opširnije »

Hotelijeri - sofisticirani kreatori WOW faktora

Intervju: Ivan Artoli, generalni menadžer legendarnog Hotel de Paris - Monte Carlo, u sastavu The Leading Hotels of the World. Rođen u Padovi, u Italiji, Ivan Artolli je proveo ceo svoj radni vek u hotelskoj industriji, gde je stekao dragoceno iskustvo na svim nivoima u različitim luksuznim nekretninama u Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Monaku, Belgiji i Italiji. Studirao... Opširnije »