Vrhunski sportisti u Merkurovom Spa centru

11. Jul 2016
Vrhunski sportisti u Merkurovom Spa centru
Vrhunski sportisti u Merkurovom Spa centru
Vrhunski sportisti u Merkurovom Spa centru

U Vrnjačkoj Banji, u istom trenutku dvojica vrhunskih biciklista Ivan Stević iz Srbije i Miodrag Margetić iz Bosne i Hercegovine, koristili su usluge Spa centra „Rimski Izvor“ u sklopu SB „Merkur“. Razlozi boravka u Vrnjačkoj Banji ove dvojice vrhunskih sportista su različiti. Ivan Stević posvećen je oporavku od povrede i pripremi za Olimpijske igre u Riju, dok je Margetić nakon osvojene medalje prvaka Bosne i Hercegovine, odmor od napornih treninga  našao u opuštanju u Spa centru „Rimski Izvor“.

Olimpijac i najuspešniji srpski drumaš, Ivan Stević, posle pada i preloma rebra i ključne kosti na drugoj etapi Trke kroz Srbiju, uspešno je operisan i po preporuci lekara upućen u Vrnjačku Banju na nastavak lečenja. U banji je koristio usluge hiperbarične komore, kao i masaže u Spa centru “Rimski Izvor” i nakon nekoliko dana vratio se vožnji. 

Margetić je već tradicionalno posetio Vrnjačku Banju, obzirom da je stalni gost već dvadeset godina unazad. U cilju odmora nakon uspeha i osvojene medalje, svakodnevno je uživao u sadržajima Merkurovog Spa centra.

Medicinski i Spa centar Merkur ima potenencijal za oporavak, rehabilitaciju i pripremu vrhunskih sportista, obzirom na medicinski tim, vrhunsku fizikalnu medicinu, spa tretmane i tretmane mineralnom vodom.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Gradonačelnik Rabata u poseti Beogradu
21. Septembar 2017
Povodom 60 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Republike Srbije i Kraljevine...
Razno
BeeShaper za tri godine postao najveća
04. Septembar 2017
Najveća regionalna baza korisnika za internet promociju brendova, BeeShaper startap, proslavlja...
Razno
Biciklijada u Ljuboviji drugog vikenda septembra
01. Septembar 2017
Devetu godinu za redom, drugog vikenda septembra u Ljuboviji organizuje se...
Razno
Međunarodni
31. Avgust 2017
Gastro–turističko–humanitarna manifestacija "Bean festival" biće održan...