Vrhunski sportisti u Merkurovom Spa centru

11. Jul 2016
Vrhunski sportisti u Merkurovom Spa centru
Vrhunski sportisti u Merkurovom Spa centru
Vrhunski sportisti u Merkurovom Spa centru

U Vrnjačkoj Banji, u istom trenutku dvojica vrhunskih biciklista Ivan Stević iz Srbije i Miodrag Margetić iz Bosne i Hercegovine, koristili su usluge Spa centra „Rimski Izvor“ u sklopu SB „Merkur“. Razlozi boravka u Vrnjačkoj Banji ove dvojice vrhunskih sportista su različiti. Ivan Stević posvećen je oporavku od povrede i pripremi za Olimpijske igre u Riju, dok je Margetić nakon osvojene medalje prvaka Bosne i Hercegovine, odmor od napornih treninga  našao u opuštanju u Spa centru „Rimski Izvor“.

Olimpijac i najuspešniji srpski drumaš, Ivan Stević, posle pada i preloma rebra i ključne kosti na drugoj etapi Trke kroz Srbiju, uspešno je operisan i po preporuci lekara upućen u Vrnjačku Banju na nastavak lečenja. U banji je koristio usluge hiperbarične komore, kao i masaže u Spa centru “Rimski Izvor” i nakon nekoliko dana vratio se vožnji. 

Margetić je već tradicionalno posetio Vrnjačku Banju, obzirom da je stalni gost već dvadeset godina unazad. U cilju odmora nakon uspeha i osvojene medalje, svakodnevno je uživao u sadržajima Merkurovog Spa centra.

Medicinski i Spa centar Merkur ima potenencijal za oporavak, rehabilitaciju i pripremu vrhunskih sportista, obzirom na medicinski tim, vrhunsku fizikalnu medicinu, spa tretmane i tretmane mineralnom vodom.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Zemlje u kojima je najlakše naći posao
02. Novembar 2017
Prema izveštaju OECD, s obzirom na broj aktivne radne snage, stanovništva i radnih...
Razno
Brojne poznate ličnosti podržale akciju HISBAS
02. Novembar 2017
Udruženje HISBAS (Hidrocefalus i spina bifida Asocijacija Srbije) organizovalo je u beogradskom...
Razno
Jubilej Društva prijatelja Alžira - 15 godina rada
31. Oktobar 2017
Ambasador Alžira u Srbiji, Abdelhamid Šebšub organizovao je, u ambasadi svoje...
Razno
Malezija u Beogradu -
30. Oktobar 2017
Ambasada Malezije u Beogradu organizovala je od 18. do 22. oktobra u hotelu Radisson Blu Old...