Danas počinje WOLF - novi muzički festival nadomak Vršca

28. Jul 2017
Danas počinje WOLF - novi muzički festival nadomak Vršca

Danas, 28. jula, sa početkom u 18 časova, počinje prvi međunarodni muzičko-umetničko-sportski festival WOLF 2017 (Way Of Life Festival)

Spomenik prirode “Straža”, koji se nalazi u istoimenom selu nadomak Vršca će od danas pa do nedelje, 30.jula, ugostiti veliki broj ljubitelja festivala, elektronske psytrance muzike, prirode, umetnosti i sporta.

Posetioce očekuju 2 bine, 5 avanturističkih programa, više od 35 stranih i domaćih izvođača, i preko 45 umetnika iz preko 20 zemalja sveta.

Festival je realizovao snažnu internacionalnu kampanju u saradnji sa gradom Vršac i na taj način postigao da veliki broj turista već od ranog jutra pristiže u grad, kako bi se smestili i pripremili za večeras.

Muzika, umetnost, crtanje, moda, body painting, nakit, zdravlje, hrana, kajaking, žongliranje, zip line, akrobacije sa vatrom, streličartsvo, paintball, kampovanje, airsoft i još mnogo toga su aktivnosti u kojima će posetioci uživati.

Karte za ceo festival se mogu kupiti na ulazu po ceni od 30 evra, kao i jednodnevne karte po ceni od 15 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Uz kupljenu kartu se dobija besplatno kamp mesto, besplatan parking i zip line.

Jednodnevna karta za prvi dan traje od petka predveče 18č do subote u podne 12č, dok za drugi dan važi od subote u podne, pa do kraja samog festivala.

Na W.O.L.F-u će nastupiti veliki svetski psytrance izvođači DigiCult, Goasia, Boom Shankar, Bitkit, Tropical Bleyage, Pulsar, ali mnogo drugih globalno poznatih izvođača kao što su Spirit Architect, Carina, Aioaska, BPM, Sarmati, Champa, Tristate, Opsy, a program vam prenosimo u celosti:Dodatne informacije možete pronaći OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Promocija knjige
12. Decembar 2017
Društvo prijatelja Alžira i Studentski kulturni centar, organizuju u sredu, 13. decembra...
Razno
Dolce&Gabbana kreirali tijaru za Operski bal u Beču
22. Novembar 2017
Svake godine kompanija Swarovski angažuje nekog međunarodno priznatog dizajnera za izradu...
Razno
Zemlje u kojima je najlakše naći posao
02. Novembar 2017
Prema izveštaju OECD, s obzirom na broj aktivne radne snage, stanovništva i radnih...
Razno
Brojne poznate ličnosti podržale akciju HISBAS
02. Novembar 2017
Udruženje HISBAS (Hidrocefalus i spina bifida Asocijacija Srbije) organizovalo je u beogradskom...