Belfis - Prvi sajam rekreacije i fitnesa u septembru u Beogradu

17. Avgust 2017
Belfis - Prvi sajam rekreacije i fitnesa u septembru u Beogradu

Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, a u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u Belexpo Centru u Beogradu se od 15. do 17. septembra 2017. održava najveći regionalni sajam rekreacije i fitnesa – BELFIS.

- Sajam rekreacije i fitnesa BELFIS ima ambiciju da postane najveći fitnes događaj u regionu, sa mnoštvom velikih brendova i brojnim sportistima i profesionalcima iz oblasti fitnesa koji su ugovorili ekskluzivne nastupe. Očekuje se dolazak 10.000 posetilaca iz zemlje i regiona - ističu organizatori.

Glavna tema sajma su fitnes, zdravlje i wellness, i dostupan je svima - amaterima i profesionalcima. Tokom tri sajamska dana, svi posetioci imaće priliku da se upoznaju sa svakim segmentom rekreacije i fitnesa – opremom, spravama i rekvizitima, suplementacijom, programima, edukacijom, inostranim srodnim organizacijama. Više od 60 aktivacija uživo na tri bine, kao i prezentacije o fitnesu, velnesu, mešovitim borilačkim veštinama, aktivnostima za decu, bodibildingu… biće dostupni tokom trajanja sajma.

U sklopu sajma biće održan i VII Evropski fitnes kongres, predavanja vrhunskih stručnjaka (prof. dr Vladimir Koprivica, prof. dr Sergej Ostojić, prof. dr Dušan Perić, prof. dr Dejan Čubrilo …), Les Mills quarterly sa prezentacijama i radionicama ovog svetski poznatog provajdera grupnih fitnes programa, funkcionalna zona sa krosfit vodovima, ali i radionicama na temu funkcionalnog treninga, nastupi najboljih domaćih i regionalnih prezentera (Tamara Ratković, Sanja Kocić, Ana Matejak, Irena Slovaček, Asja Petersen), brojne radionice, Čunga lunga dečija zona, kao i akva zona...

- Pokrivajući više od 2.500 kvadratnih metara sa mnoštvom izložbenih štandova i velikim brojem učesnika, BELFIS će postaviti svoje mesto na mapi fitnes događaja regiona - poručuju organizatori.

Za više informacija o ovom događaju kliknite OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Promocija knjige
12. Decembar 2017
Društvo prijatelja Alžira i Studentski kulturni centar, organizuju u sredu, 13. decembra...
Razno
Dolce&Gabbana kreirali tijaru za Operski bal u Beču
22. Novembar 2017
Svake godine kompanija Swarovski angažuje nekog međunarodno priznatog dizajnera za izradu...
Razno
Zemlje u kojima je najlakše naći posao
02. Novembar 2017
Prema izveštaju OECD, s obzirom na broj aktivne radne snage, stanovništva i radnih...
Razno
Brojne poznate ličnosti podržale akciju HISBAS
02. Novembar 2017
Udruženje HISBAS (Hidrocefalus i spina bifida Asocijacija Srbije) organizovalo je u beogradskom...