Više od hiljadu izlagača iz celog sveta uživo na najvećem turističkom B2B sajmu u svetu

06. Mart 2023
Image by Nikolaus Bader from Pixabay
Image by Nikolaus Bader from Pixabay

Turistička organizacija Srbije (TOS) u periodu od 7. do 9. marta 2023. godine učestvuje na jednom od najvećih B2B sajmova u oblasti turizma, ITB u Berlinu.

Više od 50 godina ITB sajam prati trendove, postavlja standarde i okuplja više od hiljadu izlagača iz celog sveta koji u tri dana trajanja sajma dobiju priliku da ostvare kontakte, razmene iskustva, postignu dogovore i informišu se o trendovima u turizmu.

- Radujemo se što ćemo se ponovo okupiti uživo i više nego ikad verujemo u magiju ličnih susreta. Očekuje nas veliki broj sastanaka sa predstavnicima međunarodne turističke privrede, nacionalnih turističkih organizacija i medija, na kojima ćemo razmeniti iskustva i definisati mogućnosti unapređenja saradnje - navodi se u saopštenju TOS-a.

Sajam u Berlinu biće i prilika da se predstavi novi brend ''Srbija Doživi'' na tržištu Nemačke, "brend koji nosi nešto lično, spontano, dinamično, ali i pokazuje stabilnost, pouzdanost i tradiciju Srbije kao destinacije".

Na štandu TOS-a predstaviće se lokalne turističke organizacije Beograda, Vojvodine, Novog Sada, Kraljeva, Novog Pazara, Čačka, Zlatibora, Niša, Vrnjačke Banje, predstavnici turističke privrede, hotel Mona, Hyatt, hotel Borovi, A hoteli, kampiralište Lala Vineyard, turističke agencije Balkan Roads, KonTiki, Serbia Tour Operator, Victor tours, nacionalna avio kompanija ER Srbija i Dunavski centar za kompetenciju, koji će okupiti i predstavnike lokalnih turističkih organizacija Golubac, Majdanpek i Kladovo.

Posetioci sajma će moći da se upoznaju sa bogatstvom i raznovrsnošću celokupne turističke ponude Srbije u hali 1.1. na štandu broj 203.

Komentara (0)

Povezane vesti

Sajmovi
Sajam knjiga u Novom Sadu: Besplatan ulaz i popusti do 70 odsto
14. Mart 2024
Premijerna izdanja, atraktivne programe i brojne promocije priprema oko 60 izlagača koji će od...
Sajmovi
Ove godine Sajam turizma i Sajam HORECA-OPREMA obišlo 42.453 posetilaca
26. Februar 2024
Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu, 45. Međunarodni sajam turizma i...
Sajmovi
Grčka država-partner na 45. Međunarodnom sajmu turizma
30. Januar 2024
Država-partner na predstojećem 45. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava u Beogradu od...
Sajmovi
45. Sajam turizma od 22. do 25. februara 2024.
15. Januar 2024
Najveći i najposećeniji sajam turizma u regionu – 45. Međunarodni sajam turizma u...