Više od hiljadu izlagača iz celog sveta uživo na najvećem turističkom B2B sajmu u svetu

06. March 2023
Image by Nikolaus Bader from Pixabay
Image by Nikolaus Bader from Pixabay

Turistička organizacija Srbije (TOS) u periodu od 7. do 9. marta 2023. godine učestvuje na jednom od najvećih B2B sajmova u oblasti turizma, ITB u Berlinu.

Više od 50 godina ITB sajam prati trendove, postavlja standarde i okuplja više od hiljadu izlagača iz celog sveta koji u tri dana trajanja sajma dobiju priliku da ostvare kontakte, razmene iskustva, postignu dogovore i informišu se o trendovima u turizmu.

- Radujemo se što ćemo se ponovo okupiti uživo i više nego ikad verujemo u magiju ličnih susreta. Očekuje nas veliki broj sastanaka sa predstavnicima međunarodne turističke privrede, nacionalnih turističkih organizacija i medija, na kojima ćemo razmeniti iskustva i definisati mogućnosti unapređenja saradnje - navodi se u saopštenju TOS-a.

Sajam u Berlinu biće i prilika da se predstavi novi brend ''Srbija Doživi'' na tržištu Nemačke, "brend koji nosi nešto lično, spontano, dinamično, ali i pokazuje stabilnost, pouzdanost i tradiciju Srbije kao destinacije".

Na štandu TOS-a predstaviće se lokalne turističke organizacije Beograda, Vojvodine, Novog Sada, Kraljeva, Novog Pazara, Čačka, Zlatibora, Niša, Vrnjačke Banje, predstavnici turističke privrede, hotel Mona, Hyatt, hotel Borovi, A hoteli, kampiralište Lala Vineyard, turističke agencije Balkan Roads, KonTiki, Serbia Tour Operator, Victor tours, nacionalna avio kompanija ER Srbija i Dunavski centar za kompetenciju, koji će okupiti i predstavnike lokalnih turističkih organizacija Golubac, Majdanpek i Kladovo.

Posetioci sajma će moći da se upoznaju sa bogatstvom i raznovrsnošću celokupne turističke ponude Srbije u hali 1.1. na štandu broj 203.

Comments (0)

Connected news

Fairs
22. February 2023
Turistička organizacija Srbije će se na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma u...
Fairs
Panel diskusija
21. February 2023
U okviru predstojećeg Sajma turizma u Beogradu, kompanija Visit Online d.o.o. uz podršku...
Fairs
Zapažen nastup Srbije na sajmu turizma u Sofiji
17. February 2023
Turistička organizacija Srbije (TOS) u periodu od 15. do 17. februara 2023. godine predstavlja...
Fairs
44. Sajam turizma u Beogradu pod sloganom
13. February 2023
Pod sloganom „KAD JE ODMOR NIJE TEŠKO“ na Beogradskom sajmu će od 23. do 26....