Latest news

Otvoren Mercure Belgrade Excelsior - Prvi Accor hotel u Srbiji
22. October 2017
Mercure Belgrade Excelsior zvanično je otvoren u Srbiji. Mercure je prepoznatljiv brend...

In the latest issue

Others speak about our magazine
 • Jelena i Bora Jović
  Jelena i Bora Jović
  Vinski podrum Malča

  Sve čestitke redakciji "Turističkog Sveta" za istrajnost i timski profesionalizam u svakom segmetu. Ljubav prema poslu koji radite dovela vas je u sam vrh turističkog novinarstva, gde trajete već 15 godina, a verujemo da će vas tu dugo i održati i da ćete još mnogo velikih uspeha slaviti. Hvala vam što postojite, jer turizam bez dobrog marketinga ne bi mogao da živi.

 • Dejan Pejčinović
  Dejan Pejčinović
  GM hotela Zira

  Čestitam Redakciji 15 godina uspešnog rada! Vidljiv je napredak u svakom segmentu: od dizajna preko tema i sagovornika... Zaista dominirate u okviru turističkih publikacija i srećan sam što je časopis u rukama profesionalaca iz struke koji znaju šta rade. Veliki pozdrav za ceo tim, želim vam još mnogo uspešnih godina u vrhu turističkog novinarstva!

 • Jeannine Litmanowicz
  Jeannine Litmanowicz
  Tourism Expert

  "Thanks to Turisticki Svet we discovered Serbia, and since then, we have been coming back from Israel and bringing Israelis to this beautiful country. The magazine is spreading so much information and beautiful pictures, we believe it is a main information source for people who want to know more."

 • Olivera Imbronović
  Olivera Imbronović
  direktor hotela Prezident, Palić

  Sve čestitke za kvalitet, ljubav, energiju i vrhunski osećaj zadovoljstva, kako stručnog tako i duhovnog. S Vama je ovaj naš srpski svet turizma bogat.

 • Milica Lukić
  Milica Lukić
  diplomirani turizmolog

  Časopis pratim već pet godina, a zahvaljujući savremenoj tehnologiji danas Turistički svet pratim na svim uređajima. Već sam isprobala aplikaciju i rado je preporučujem prijateljima. Iako se već pet godina trudim da ispratim trendove u turizmu, kako u Srbiji, tako i u svetu i pratim nekoliko sajtova i inostranih časopisa, lepo je što postoji ekipica iz Turističkog sveta da sve novosti sažme na jedno mesto.

 • Carol i Jeff Fleming
  Carol i Jeff Fleming
  Exclusive Spa Group, Australija

  "Thank you so very much for the opportunity to be part of your fabulous publication. Congratulations - what a magnificent magazine. This is truly a publication with global reach."