Medicinski centar "Splendor" - najveća "Merkurova" investicija

17. Jul 2017
Medicinski centar 'Splendor' - najveća 'Merkurova' investicija

Specijalna bolnica "Merkur" predstavila je sredinom jula u Vrnjačkoj Banji koncept svog novog objekta “Splendor”. Ova prezentacija bila je poslednji u nizu događaja koje je "Merkur" organizovao u nedelji jubileja od 10. do 14. jula, u cilju obeležavanja uspešnog poslovanja tokom sedam decenija.

Reč je o najvećoj investiciji "Merkura" tokom poslednje decenije, eksluzivnog medicinskog centra sa četiri zvezdice, koji će se realizovati u budućem periodu.

"Splendor" je smešten na samo 200m od "Merkura", odmah iznad hotela "Fontana". Reč je o rekonstruisanoj staroj vili, uz koju će se nalaziti novi objekat sa oko 100 ležajeva, wellness & spa sadržajima, otvorenim i zatvorenim bazenom.



- U prostoru koji nam je zadat pokušavamo da napravimo nešto što će odgovarati zahtevnijim gostima, kojima treba lepši i bolji smeštaj i sadržaj od ovoga koji trenutno imamo - istakao je direktor SB "Merkur" dr sci. med. Dejan Stanojević, predstavivši prisutnim zvanicama viziju daljeg razvoja "Merkura", pobednički projekat novog objekta, koncept spa i medicinske usluge, smeštaja i ishrane, kao i nove modalitete marketinga i prodaje.

Prisutnima se obratio i dipl. ing. arhitekture Mirko Pavlović, koji je tom prilikom izrazio čast što mu je povereno da radi na projektu hotela „Splendor“ koji će, kako je rekao, ispuniti očekivanja i najzahtevnijeg gosta.

Dr Danijela Karamarković govorila je o medicini i spa centru. O smeštaju i ishrani SB "Merkur", govorila je Jasmina Miletić, načelnik tehničkih i drugih sličnih poslova, a o online prodaji i marketingu Miodrag Miljković - rukovodilac marketing i IT sektora. Domaćin i organizator ovog događaja bila je Andrijana Dragić, budući rukovodilac objekta “Splendor”.



Priča o "Merkuru" kao banjskom centru počinje 1947. godine. Danas, "Merkur" predstavlja moderan rizort smešten u samom srcu Vrnjačke Banje u prelepom prirodnom okruženju vrnjačkog parka, jednog od najlepših u Evropi. "Merkur" uspešno kombinuje savremenu tehnologiju i komforan smeštaj, sa spa uslugama i prirodnim bogatstvom Srbije, pružajući pacijentima zdravlje i lepotu.

Kupanje u mineralnoj vodi kojom su ispunjeni svi bazeni "Merkurovog" spa centra „Rimski izvor“, savremena je verzija tradicionalnog koncepta banjskih kada. Nekadašnja poštanska pisma pacijentima danas su zamenjena sajber-tehnologijom sa mogućnošću istovremene dvosmerne komunikacije sa hiljadama pacijenata preko veb-sajta, društvenih mreža, mejlova i online aplikacija.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...