Medicinski centar "Splendor" - najveća "Merkurova" investicija

17. July 2017
Medicinski centar 'Splendor' - najveća 'Merkurova' investicija

Specijalna bolnica "Merkur" predstavila je sredinom jula u Vrnjačkoj Banji koncept svog novog objekta “Splendor”. Ova prezentacija bila je poslednji u nizu događaja koje je "Merkur" organizovao u nedelji jubileja od 10. do 14. jula, u cilju obeležavanja uspešnog poslovanja tokom sedam decenija.

Reč je o najvećoj investiciji "Merkura" tokom poslednje decenije, eksluzivnog medicinskog centra sa četiri zvezdice, koji će se realizovati u budućem periodu.

"Splendor" je smešten na samo 200m od "Merkura", odmah iznad hotela "Fontana". Reč je o rekonstruisanoj staroj vili, uz koju će se nalaziti novi objekat sa oko 100 ležajeva, wellness & spa sadržajima, otvorenim i zatvorenim bazenom.



- U prostoru koji nam je zadat pokušavamo da napravimo nešto što će odgovarati zahtevnijim gostima, kojima treba lepši i bolji smeštaj i sadržaj od ovoga koji trenutno imamo - istakao je direktor SB "Merkur" dr sci. med. Dejan Stanojević, predstavivši prisutnim zvanicama viziju daljeg razvoja "Merkura", pobednički projekat novog objekta, koncept spa i medicinske usluge, smeštaja i ishrane, kao i nove modalitete marketinga i prodaje.

Prisutnima se obratio i dipl. ing. arhitekture Mirko Pavlović, koji je tom prilikom izrazio čast što mu je povereno da radi na projektu hotela „Splendor“ koji će, kako je rekao, ispuniti očekivanja i najzahtevnijeg gosta.

Dr Danijela Karamarković govorila je o medicini i spa centru. O smeštaju i ishrani SB "Merkur", govorila je Jasmina Miletić, načelnik tehničkih i drugih sličnih poslova, a o online prodaji i marketingu Miodrag Miljković - rukovodilac marketing i IT sektora. Domaćin i organizator ovog događaja bila je Andrijana Dragić, budući rukovodilac objekta “Splendor”.



Priča o "Merkuru" kao banjskom centru počinje 1947. godine. Danas, "Merkur" predstavlja moderan rizort smešten u samom srcu Vrnjačke Banje u prelepom prirodnom okruženju vrnjačkog parka, jednog od najlepših u Evropi. "Merkur" uspešno kombinuje savremenu tehnologiju i komforan smeštaj, sa spa uslugama i prirodnim bogatstvom Srbije, pružajući pacijentima zdravlje i lepotu.

Kupanje u mineralnoj vodi kojom su ispunjeni svi bazeni "Merkurovog" spa centra „Rimski izvor“, savremena je verzija tradicionalnog koncepta banjskih kada. Nekadašnja poštanska pisma pacijentima danas su zamenjena sajber-tehnologijom sa mogućnošću istovremene dvosmerne komunikacije sa hiljadama pacijenata preko veb-sajta, društvenih mreža, mejlova i online aplikacija.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Tourism
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...