Sedmi regionalni sajam omladinskog turizma u Novom Sadu

20. Jun 2018

Pod sloganom „Letnja avantura startuje sa više uzbuđenja“, 10. i 11. jula održaće se 7. OPENS YOUTH FAIR u centru Novog Sada, na čak tri lokacije - na Trgu slobode, Katoličkoj porti i u OPENS kancelariji u ulici Laze Telečkog.

Kao i do sada, OPENS YOUTH FAIR će se održati pred početak EXIT festivala, kada Novi Sad postaje centar okupljanja mladih iz celog sveta.

Organizatori ove manifestacije su pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, Turističke organizacije Grada Novog Sada, EXIT TIMa, uz podršku organizacije OPENS2019, Fondacije „Novi Sad 2021“, i prijatelja manifestacije Fortuns, Barmens, P.K. Adrenalin, City Jam i Noćni bazar pripremili sadržajno bogat program za posetioce.

Sedmi OPENS YOUTH FAIR 2018 će i ove godine posetiocima pružiti nezaboravan provod. Dosadašnji raznolik sadržaj, koji se sastoji od sajamskog i muzičkog dela, biće dodatno obogaćen mogućnošću učesnika da se oprobaju u plesu ili adrenalinskim sportovima i da na taj način osete fantastičnu atmosferu koju čini spoj mladosti i čarolije ovog grada.

U toku trajanja manifestacije, ova dva dana na jednom mestu okupiće se atraktivne turističke omladinske destinacije iz zemlje i regiona, koje će, pored zabavnih i rekreativnih sadržaja, predstaviti najrazličitije festivale i manifestacije, a u Katoličkoj porti biće organizovan Noćni bazar, na kojem će svoju ponudu prikazati na prodajnoj izložbi brojni kreativni dizajneri i umetnici. Na ovaj način Novi Sad postaje centar nezaboravne zabave i druženja.

Tokom sajma će biti održana i OPENS Konferencija u dvorani Eđšeg, a tema konferencije će biti usko povezana sa najnovijim trendovima u sektoru omladinskog turizma.

Kako se putovanje ne može zamisliti bez muzike, Youth Fair 2018 sprema još jedno zanimljivo izdanje muzičkog programa koji prati celu manifestaciju. Publika će se oba dana sajma, u večernjim časovima, na Trgu Slobode i u Katoličkoj porti, provoditi uz svirku domaćih i regionalnih muzičkih zvezda. Program možete pogledati OVDE.

Kao i svake godine, posetioci će besplatno moći da uživaju u raznovrsnim sadržajima sajma i to od 18:00h do 01:00h iza ponoći, oba dana festivala.

Više informacija o ovom događaju možete pronaći OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Sajmovi
Sajam knjiga u Novom Sadu: Besplatan ulaz i popusti do 70 odsto
14. Mart 2024
Premijerna izdanja, atraktivne programe i brojne promocije priprema oko 60 izlagača koji će od...
Sajmovi
Ove godine Sajam turizma i Sajam HORECA-OPREMA obišlo 42.453 posetilaca
26. Februar 2024
Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu, 45. Međunarodni sajam turizma i...
Sajmovi
Grčka država-partner na 45. Međunarodnom sajmu turizma
30. Januar 2024
Država-partner na predstojećem 45. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava u Beogradu od...
Sajmovi
45. Sajam turizma od 22. do 25. februara 2024.
15. Januar 2024
Najveći i najposećeniji sajam turizma u regionu – 45. Međunarodni sajam turizma u...