Danas počinje WOLF - novi muzički festival nadomak Vršca

28. July 2017
Danas počinje WOLF - novi muzički festival nadomak Vršca

Danas, 28. jula, sa početkom u 18 časova, počinje prvi međunarodni muzičko-umetničko-sportski festival WOLF 2017 (Way Of Life Festival)

Spomenik prirode “Straža”, koji se nalazi u istoimenom selu nadomak Vršca će od danas pa do nedelje, 30.jula, ugostiti veliki broj ljubitelja festivala, elektronske psytrance muzike, prirode, umetnosti i sporta.

Posetioce očekuju 2 bine, 5 avanturističkih programa, više od 35 stranih i domaćih izvođača, i preko 45 umetnika iz preko 20 zemalja sveta.

Festival je realizovao snažnu internacionalnu kampanju u saradnji sa gradom Vršac i na taj način postigao da veliki broj turista već od ranog jutra pristiže u grad, kako bi se smestili i pripremili za večeras.

Muzika, umetnost, crtanje, moda, body painting, nakit, zdravlje, hrana, kajaking, žongliranje, zip line, akrobacije sa vatrom, streličartsvo, paintball, kampovanje, airsoft i još mnogo toga su aktivnosti u kojima će posetioci uživati.

Karte za ceo festival se mogu kupiti na ulazu po ceni od 30 evra, kao i jednodnevne karte po ceni od 15 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Uz kupljenu kartu se dobija besplatno kamp mesto, besplatan parking i zip line.

Jednodnevna karta za prvi dan traje od petka predveče 18č do subote u podne 12č, dok za drugi dan važi od subote u podne, pa do kraja samog festivala.

Na W.O.L.F-u će nastupiti veliki svetski psytrance izvođači DigiCult, Goasia, Boom Shankar, Bitkit, Tropical Bleyage, Pulsar, ali mnogo drugih globalno poznatih izvođača kao što su Spirit Architect, Carina, Aioaska, BPM, Sarmati, Champa, Tristate, Opsy, a program vam prenosimo u celosti:Dodatne informacije možete pronaći OVDE.

Comments (0)

Connected news

Others
Zemlje u kojima je najlakše naći posao
02. November 2017
Prema izveštaju OECD, s obzirom na broj aktivne radne snage, stanovništva i...
Others
Brojne poznate ličnosti podržale akciju HISBAS
02. November 2017
Udruženje HISBAS (Hidrocefalus i spina bifida Asocijacija Srbije) organizovalo je u...
Others
Jubilej Društva prijatelja Alžira - 15 godina rada
31. October 2017
Ambasador Alžira u Srbiji, Abdelhamid Šebšub organizovao je, u ambasadi svoje...
Others
Malezija u Beogradu -
30. October 2017
Ambasada Malezije u Beogradu organizovala je od 18. do 22. oktobra u hotelu Radisson Blu Old...