Van Gog i Turistička organizacija Budve vas pozivaju na jubilarni doček Nove godine na otvorenom

01. Decembar 2018
Van Gog i Turistička organizacija Budve vas pozivaju na jubilarni doček Nove godine na otvorenom

Budva je već punih dvadeset godina domaćin najluđe novogodišnje noći na Balkanu. Tako će biti i ove godine. Turistička organizacija Budve potrudila se da organizuje slavlje  dostojno velikog jubileja - dvadeset godina od prvog javnog dočeka na gradskom trgu.

 
-Zato smo isplanirali petodnevni program koji počinje 28. decembra, koji će odgovarati različitim muzičkim ukusima ali i turističkim potrebama posetilaca. Budva vam i ove godine garantuje najbolji provod na Jadranu - najavio je Mladen Franović, direktor Turističke organizacije Budve.
 
Pet noći će se sastojati od pet različitih tematskih koncerata, koji će obuhvatiti različite muzičke žanrove: od hip-hopa i repa, preko etno i pop zvuka, do elektronske muzike i rok ritmova. U večernjim satima 28. decembra nastupaju grupe „Most wanted“, "Who See" i „Beogradski sindikat“. Tokom druge noći na trgu će zapevati etno grupa „Zora“, Halid Bešlić i Marija Šerifović, dok će treća noć biti rezervisana za svetski poznata elektronska imena Burak Yeter i Darren Emerson. Najluđu noć u godini otvoriće lokalni bend „Jack Lupino & Leftovers“, nakon kojih će se publici predstaviti hrvatska grupa „Aerodrom“. Bina, koja će i ove godine izgledati impozantno, zasijaće potom novom energijom Dina Merlina koji je u Budvi nastupao već nekoliko puta, te svaki put priređivao nastup za pamćenje. Peta noć, odnosno prva noć u Novoj godini posvećena je rok zvuku, uz „Akademiju“, „Partibrejkerse“ i „Van Gog“.
 
- Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo 1. januara nastupiti u Budvi i to ponovo posle skoro deset godina. Biće to noć sa fantastičnim raspoloženjem, zvukom talasa, hukom raspoložene publike, neverovatnim ambijentom, odličnom binom, razglasom, dobrim organizatorima. Tako da smo 1. januara pored tvrđave u Budvi, na velikoj bini i sviramo stare i nove hitove i biće to lepo - kazao je Zvonimir Đukić Đule, frontmen grupe Van Gog.
 
Pored nezaboravnog noćnog programa za sve posetioce tu je i bogat dnevni sadržaj, kao i „Božićni bazar“. Očekuje se da svojim programom i Udruženje hotelijera obogati celokupnu ponudu crnogorske metropole turizma za Novu godinu.
Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. Jul 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Turizam
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. Jul 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Turizam
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. Jul 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...