Van Gog i Turistička organizacija Budve vas pozivaju na jubilarni doček Nove godine na otvorenom

01. December 2018
Van Gog i Turistička organizacija Budve vas pozivaju na jubilarni doček Nove godine na otvorenom

Budva je već punih dvadeset godina domaćin najluđe novogodišnje noći na Balkanu. Tako će biti i ove godine. Turistička organizacija Budve potrudila se da organizuje slavlje  dostojno velikog jubileja - dvadeset godina od prvog javnog dočeka na gradskom trgu.

 
-Zato smo isplanirali petodnevni program koji počinje 28. decembra, koji će odgovarati različitim muzičkim ukusima ali i turističkim potrebama posetilaca. Budva vam i ove godine garantuje najbolji provod na Jadranu - najavio je Mladen Franović, direktor Turističke organizacije Budve.
 
Pet noći će se sastojati od pet različitih tematskih koncerata, koji će obuhvatiti različite muzičke žanrove: od hip-hopa i repa, preko etno i pop zvuka, do elektronske muzike i rok ritmova. U večernjim satima 28. decembra nastupaju grupe „Most wanted“, "Who See" i „Beogradski sindikat“. Tokom druge noći na trgu će zapevati etno grupa „Zora“, Halid Bešlić i Marija Šerifović, dok će treća noć biti rezervisana za svetski poznata elektronska imena Burak Yeter i Darren Emerson. Najluđu noć u godini otvoriće lokalni bend „Jack Lupino & Leftovers“, nakon kojih će se publici predstaviti hrvatska grupa „Aerodrom“. Bina, koja će i ove godine izgledati impozantno, zasijaće potom novom energijom Dina Merlina koji je u Budvi nastupao već nekoliko puta, te svaki put priređivao nastup za pamćenje. Peta noć, odnosno prva noć u Novoj godini posvećena je rok zvuku, uz „Akademiju“, „Partibrejkerse“ i „Van Gog“.
 
- Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo 1. januara nastupiti u Budvi i to ponovo posle skoro deset godina. Biće to noć sa fantastičnim raspoloženjem, zvukom talasa, hukom raspoložene publike, neverovatnim ambijentom, odličnom binom, razglasom, dobrim organizatorima. Tako da smo 1. januara pored tvrđave u Budvi, na velikoj bini i sviramo stare i nove hitove i biće to lepo - kazao je Zvonimir Đukić Đule, frontmen grupe Van Gog.
 
Pored nezaboravnog noćnog programa za sve posetioce tu je i bogat dnevni sadržaj, kao i „Božićni bazar“. Očekuje se da svojim programom i Udruženje hotelijera obogati celokupnu ponudu crnogorske metropole turizma za Novu godinu.
Comments (0)

Connected news

Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...