Uvodi se red u poslovanje turističkih agencija

09. Novembar 2015
Turisti će naredne godine bez bojazni moći da uplate aranžman i odu na letovanje, jer će izmene Zakona o turizmu, prema najavama, konačno doneti sigurnost i uvesti red u ovu oblasti. Mnoge novine su predviđene ovom izmenom Zakona, a između ostalih je i ta da će agencije morati da imaju svoje...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

Veca
Utorak , 10.11.2015. 20:40h
Preporuka:
0
+
0
-
Znaci direktor lokalne turisticke organizacije moze da bude kaoi do sada nestrucno lice koje nije obrazovano za oblast turizma ali ga je neko postavio na ovu funkcijui sada ima par godina iskustva na toj poziciji i time ispunjava zakonske uslove, sto je nakaradno. Time se urusava struka ali i svrha postojanja turistickih organizacija. Zasto se vec jednom diplomirani turizmolozi ne konsultuju kada se menjaju zakonske odredbe ili donosi novi Zakon o turizmu? Ukinite fakultete za turizam da bar nove generacije ne trose uzalud novac i vreme a da se turizmom moze baviti svaka susa.