Turizam Srbije na sajmu TTG Rimini

11. Oktobar 2018

Turistička organizacija Srbije (TOS), u okviru promocije turizma Srbije na inostranim tržištima, u periodu od 10. do 12. oktobra 2018. godine predstavlja turističku ponudu na sajmu turizma u Italiji - TTG Rimini.
 
- TTG Rimini je sajam od velikog značaja za međunarodna putovanja. Turističku ponudu predstavlja 2.550 izlagača iz 90 zemalja, a sajam obiđe oko 70.000  posetilaca. Veliki broj B2B sastanaka otvara mogućnosti za turizam Srbije da predstavi svoju turističku ponudu za više od 1.000 međunarodnih kupaca, turoperatera i turističkih agencija koje posete sajam u Riminiju - ističu iz TOS.
 
Na štandu Turističke organizacije Srbije predstavljaju se turističke agencije i turoperateri Glob Metropoliten Tours, Intertours, Talas Travel, Uniline i hoteli Life Design Hotel, Zepter Hotels i Belgrade Hotel Group.
 
Sajam u Riminiju prati više od 700 predstavnika medija, a online komunikacija i 11 miliona utisaka govore koliko ne samo turistička privreda već i korisnici turističkih aranžmana vrednuju ovaj sajam.
 
- Kroz poslovne mreže, globalni domet i fokus, TTG Rimini stvara brojne mogućnosti koje su od velikog značaja za prezentaciju turističke ponude Srbije, ostvarenje veoma kvalitetnih kontakata i uključivanje turističkih destinacija u itinterere turoperatera Italije, kao i za sklapanje drugih važnih poslovnih dogovora - navodi se u saopštenju TOS.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...