Turizam Srbije na sajmu TTG Rimini

11. October 2018

Turistička organizacija Srbije (TOS), u okviru promocije turizma Srbije na inostranim tržištima, u periodu od 10. do 12. oktobra 2018. godine predstavlja turističku ponudu na sajmu turizma u Italiji - TTG Rimini.
 
- TTG Rimini je sajam od velikog značaja za međunarodna putovanja. Turističku ponudu predstavlja 2.550 izlagača iz 90 zemalja, a sajam obiđe oko 70.000  posetilaca. Veliki broj B2B sastanaka otvara mogućnosti za turizam Srbije da predstavi svoju turističku ponudu za više od 1.000 međunarodnih kupaca, turoperatera i turističkih agencija koje posete sajam u Riminiju - ističu iz TOS.
 
Na štandu Turističke organizacije Srbije predstavljaju se turističke agencije i turoperateri Glob Metropoliten Tours, Intertours, Talas Travel, Uniline i hoteli Life Design Hotel, Zepter Hotels i Belgrade Hotel Group.
 
Sajam u Riminiju prati više od 700 predstavnika medija, a online komunikacija i 11 miliona utisaka govore koliko ne samo turistička privreda već i korisnici turističkih aranžmana vrednuju ovaj sajam.
 
- Kroz poslovne mreže, globalni domet i fokus, TTG Rimini stvara brojne mogućnosti koje su od velikog značaja za prezentaciju turističke ponude Srbije, ostvarenje veoma kvalitetnih kontakata i uključivanje turističkih destinacija u itinterere turoperatera Italije, kao i za sklapanje drugih važnih poslovnih dogovora - navodi se u saopštenju TOS.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. March 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Tourism
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. March 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Tourism
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. March 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Tourism
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. March 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...