Turistička organizacija Grada Novog Sada, pokrenula je kampanju pod nazivom„Novi Sad - Harmonija koja inspiriše i budi sva čula“

11. Maj 2021
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Početkom maja, Turistička organizacija Grada Novog Sada je na društvenim mrežama Facebook i Intagram, pokrenula kampanju pod nazivom „Novi Sad - Harmonija koja inspiriše i budi sva čula!“, koja pored 30-ak novih promotivnih video spotova obuhvata i veliki broj zanimljivih tekstova.

Promocija obuhvata sve turističke atrakcije po kojima je Novi Sad prepoznatljiv i prikazaće pored centra i Petrovaradinske tvrđave, Frušku goru sa manastirima i vinskim rutama, muzeje, galerije i kulturne stanice, salaše, čarde, aktivnosti na Dunavu i Sremske Karlovce.

U okviru priprema za ovogodišnju kampanju, reorganizovan je i sajt www.novisad.travel,  gde se nalazi i nova blog stranica, na kojoj će se u narednom periodu, pored postojećih, naći brojni novi zanimljivi tekstovi. Objavama na blogu, biće prezentovane dobro poznate, ali i manje poznate činjenice iz istorije Novog Sada, kao i priče po kojima se Novi Sad izdvaja na mapi turističkih destinacije Srbije i regiona.

Kampanja se odvija i u elektronskim medijima, a promotivni tekstovi će se objavljivati na blogu, sajtu, kao i na profilima TONS-a na pomenutim društvenim mrežama. Kampanjom će se predstaviti Novi Sad sa okolinom domaćoj i regionalnoj publici, a putem Instagram bloga biće obuhvaćeni i određeni veliki turistički emitivni centri poput Rusije, Turske, Izraela, Nemačke.
 
U saradnji sa hotelijerima, nastavljena je kampanja #Platidvenoćiostanitri, a prema trenutno dostupnim informacijama, pojedini smeštajni kapaciteti, imaju veći broj rezervacija za tekući mesec nego u nekim od prethodnih meseci.
Podsećamo da su novosadski smeštajni kapaciteti već obuhvaćeni kampanjom Evropske Unije pod nazivom „Čisto i sigurno“. Takođe, od izuzetne važnosti je da u najskorijem periodu, vakcinacijom bude obuhvaćen veliki broj građana, a time i predstavnika turističke privrede grada, Novi Sad  će uz kampanju TONS-a ubrzo ponovo biti prepoznat kao destinacija za kratki gradski tzv „produženi vikend“ odmor.
 
U prethodnih nekoliko nedelja, ugostili su domaće i regionalne mlade putnike, koji svoja iskustva dele sa mnogobrojnim pratiocima na društvenim mrežama, takozvanim „blogerima“. Među blogerima bili su po jedan predstavnik iz Dalmacije, Bosne i Hercegovine i Srbije, pa su i na ovaj način, nešto mlađoj populaciji mogli da predstavimo Novi Sad sa okolinom kao idealno mesto za odmor.
 
U narednih nekoliko nedelja, TONS će biti domaćin brojnim turoperatorima, novinarima iz dalekih zemalja, kao i blogerima iz zemlje i inostranstva radi promocije turističke ponude Novog Sada.
 
 

Poslednji komentari

Sale
Petak , 16.07.2021. 18:48h
Preporuka:
0
+
0
-
„Novi Sad - Harmonija koja inspiriše i budi sva čula“ tacno tako jedva cekam da se rascisti guzva posle Exita pa da iznajmim apartman u Prenociste Dvoriste i uzivam u prelepom gradu sa dobrim ljudima.

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...