Turistička organizacija Grada Novog Sada, pokrenula je kampanju pod nazivom„Novi Sad - Harmonija koja inspiriše i budi sva čula“

11. May 2021
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Početkom maja, Turistička organizacija Grada Novog Sada je na društvenim mrežama Facebook i Intagram, pokrenula kampanju pod nazivom „Novi Sad - Harmonija koja inspiriše i budi sva čula!“, koja pored 30-ak novih promotivnih video spotova obuhvata i veliki broj zanimljivih tekstova.
Promocija obuhvata sve turističke atrakcije po kojima je Novi Sad prepoznatljiv i prikazaće pored centra i Petrovaradinske tvrđave, Frušku goru sa manastirima i vinskim rutama, muzeje, galerije i kulturne stanice, salaše, čarde, aktivnosti na Dunavu i Sremske Karlovce.

U okviru priprema za ovogodišnju kampanju, reorganizovan je i sajt www.novisad.travel,  gde se nalazi i nova blog stranica, na kojoj će se u narednom periodu, pored postojećih, naći brojni novi zanimljivi tekstovi. Objavama na blogu, biće prezentovane dobro poznate, ali i manje poznate činjenice iz istorije Novog Sada, kao i priče po kojima se Novi Sad izdvaja na mapi turističkih destinacije Srbije i regiona.

Kampanja se odvija i u elektronskim medijima, a promotivni tekstovi će se objavljivati na našem blogu, sajtu, kao i na profilima TONS-a na pomenutim društvenim mrežama. Kampanjom će se predstaviti Novi Sad sa okolinom domaćoj i regionalnoj publici, a putem Instagram bloga biće obuhvaćeni i određeni veliki turistički emitivni centri poput Rusije, Turske, Izraela, Nemačke.
 
U saradnji sa hotelijerima, nastavljena je kampanja #Platidvenoćiostanitri, a prema trenutno dostupnim informacijama, raduje nas činjenica da pojedini smeštajni kapaciteti, imaju veći broj rezervacija za tekući mesec nego u nekim od prethodnih meseci.

Podsećamo da su novosadski smeštajni kapaciteti već obuhvaćeni kampanjom Evropske Unije pod nazivom „Čisto i sigurno“. Takođe, od izuzetne važnosti je da u najskorijem periodu, vakcinacijom bude obuhvaćen veliki broj građana, a time i predstavnika turističke privrede grada, te će, verujemo, Novi Sad uz kampanju TONS-a ubrzo ponovo biti prepoznat kao destinacija za kratki gradski tzv „produženi vikend“ odmor.
 
Posebno nam je zadovoljstvo da smo u prethodnih nekoliko nedelja, ponovo mogli da ugostimo domaće i regionalne mlade putnike, koji svoja iskustva dele sa mnogobrojnim pratiocima na društvenim mrežama, takozvanim „blogerima“. Među blogerima bili su po jedan predstavnik iz Dalmacije, Bosne i Hercegovine i Srbije, te smo i na ovaj način, nešto mlađoj populaciji mogli da predstavimo Novi Sad sa okolinom kao idealno mesto za odmor.
 
U narednih nekoliko nedelja, TONS će biti domaćin brojnim turoperatorima, novinarima iz dalekih zemalja, kao i blogerima iz zemlje i inostranstva radi promocije turističke ponude Novog Sada.
 
 

Last comment

Sale
Friday , 16.07.2021. 18:48h
Recommendation:
0
+
0
-
„Novi Sad - Harmonija koja inspiriše i budi sva čula“ tacno tako jedva cekam da se rascisti guzva posle Exita pa da iznajmim apartman u Prenociste Dvoriste i uzivam u prelepom gradu sa dobrim ljudima.

Connected news

Tourism
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. July 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Tourism
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. July 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Tourism
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. July 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Tourism
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. July 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...