Srbija bira Miss turizma

01. Avgust 2017
Srbija bira Miss turizma

Udruženje modnih delatnosti Mis Ju organizuje jedini zvanični izbor Miss turizma Srbije za svetski izbor Miss Tourism World 2017/18. Ovogodišnje superfinale Miss turizma Srbije održaće se 26. oktobra u AZZARO klubu na Adi Ciganliji, uz prisustvo velikog broja uglednih zvanica.

- Naša organizacija već treću godinu zaredom ima ekskluzivno pravo da izabere najlepšu devojku Srbije, koja će, kao ambasador turizma, predstavljati našu zemlju na svetskom izboru Miss Tourism World 2017/18, koji će se održati u Maleziji od 8. do 27. januara 2018. godine - istakao je Dragan Ćoso, vlasnik licence i direktor Udruženja modnih delatnosti Mis Ju.  
 
On je dodao da je cilj ove manifestacije promocija turističkih potencijala Srbije, očuvanje tradicije, bogate istorije, kulture, običaja, kao i promocija mnogobrojnih brendova na regionalnom, evropskom i svetskom nivou.

Bivša Miss turizma Srbije, Sara Stojanović, koja je proglašena trećom pratiljom na svetskom izboru održanom u Maleziji 2015/16. godine, dobila je poziv od svetske organizacije da učestvuje na glavnoj press koferenciji, koja će se održati od 11. do 18. avgusta u Maleziji, povodom održavanja svetskog izbora za Miss Tourism World.

- Ovo je još jedno veliko priznanje za našu zemlju i promociju turizma Srbije, gde će Sara na koferenciji za medije predstaviti našu zemlju, naš turizam, kulturu i tradiciju, i pozvati svetsku organizaciju i lepotice iz celog sveta da posete Srbiju - poručio je Ćoso.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Turizam
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...