Srbija bira Miss turizma

01. August 2017
Srbija bira Miss turizma

Udruženje modnih delatnosti Mis Ju organizuje jedini zvanični izbor Miss turizma Srbije za svetski izbor Miss Tourism World 2017/18. Ovogodišnje superfinale Miss turizma Srbije održaće se 26. oktobra u AZZARO klubu na Adi Ciganliji, uz prisustvo velikog broja uglednih zvanica.

- Naša organizacija već treću godinu zaredom ima ekskluzivno pravo da izabere najlepšu devojku Srbije, koja će, kao ambasador turizma, predstavljati našu zemlju na svetskom izboru Miss Tourism World 2017/18, koji će se održati u Maleziji od 8. do 27. januara 2018. godine - istakao je Dragan Ćoso, vlasnik licence i direktor Udruženja modnih delatnosti Mis Ju.  
 
On je dodao da je cilj ove manifestacije promocija turističkih potencijala Srbije, očuvanje tradicije, bogate istorije, kulture, običaja, kao i promocija mnogobrojnih brendova na regionalnom, evropskom i svetskom nivou.

Bivša Miss turizma Srbije, Sara Stojanović, koja je proglašena trećom pratiljom na svetskom izboru održanom u Maleziji 2015/16. godine, dobila je poziv od svetske organizacije da učestvuje na glavnoj press koferenciji, koja će se održati od 11. do 18. avgusta u Maleziji, povodom održavanja svetskog izbora za Miss Tourism World.

- Ovo je još jedno veliko priznanje za našu zemlju i promociju turizma Srbije, gde će Sara na koferenciji za medije predstaviti našu zemlju, naš turizam, kulturu i tradiciju, i pozvati svetsku organizaciju i lepotice iz celog sveta da posete Srbiju - poručio je Ćoso.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. March 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Tourism
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. March 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Tourism
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. March 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Tourism
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. March 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...