Sara Miletić - nova Miss turizma Srbije

02. Novembar 2017
Sara Miletić - nova Miss turizma Srbije
Sara Miletić - nova Miss turizma Srbije
Sara Miletić - nova Miss turizma Srbije
Sara Miletić - nova Miss turizma Srbije
Sara Miletić - nova Miss turizma Srbije

U prepunom AZZARO Clubu "Jezero" na Adi Ciganliji, u organizaciji “Udruženja modnih delatnosti Srbija", na trećem po redu izboru za Miss turizma Srbije titulu najlepše ponela je Sara Miletić iz Beograda. Ona će u januaru putovati u Maleziju, na izbor za "Miss Tourism World 2017/18" godine.

Prva pratilja je Milica Miletić iz Beograda, druga pratilja je Nevena Gavrilović iz Zrenjanina, Miss fotogeničnosti je Stefana Vulević iz Priboja, Miss šarma ove godine je Tamara Korać iz Kraljeva, a na osnovu glasova na sajtu pobednica je Jovana Minoski iz Pančeva.

Žiri su činili: Dragan Ćoso (predsednik Udruženja modnih delatnosti i nacionalni direktor licence "Miss Tourism World Serbia", Merima Njegomir, Milan Topalović-Topalko, Svetlana Kitić, Zorica Stijaković (direktor i vlasnik firme „Zora sport“), Sofija Jovanović (prošlogodišnja pobednica), Sava Jojić (Mačkov podrum), Šćepan Šćukić (štamparija Doga), Ivan Simić - advokat, Mario Bralić - umetnički fotograf i Zoran Kuzeljević - marketing menadžer.

Ovogodišnje takmičenje "Miss Tourism World Serbia 2017" održano je pod sloganom „Lepota dolazi iz Srbije", što su finalistkinje i potvrdile. Cilj manifestacije je promocija turističkih potencijala naše zemlje, ali i lepote, kulture, obrazovanja, kao i mnogobrojnih brendova Srbije.

Zadatak novoizabrane Miss turizma je da na dostojanstven način predstavlja Srbiju kao ambassador turizma na svetskom izboru "Miss Tourism World".

- Veoma sam srećna što je baš meni pripala čast da predstavljam našu zemlju na svetskom izboru u Maleziji, koji će se od 8. do 27. januara 2018. održati u gradu Melaka. Posebno želim da se zahvalim direktoru i vlasniku licence "Miss Tourism World" za Srbiju Draganu Ćosi, koji je osmislio ovaj projekat koji se razlikuje od ostalih izbora za Miss, jer izabrana devojka ne predstavlja samo sebe, nego i lepotu svoje zemlje, kulturu, bogatu istoriju sa tradicijom i običajima. Potrudiću se da opravdam ukazano poverenje i predstavim sebe i Srbiju na najlepši način - poručila je nova Miss turizma Srbije Sara Miletić.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...