Sara Miletić - nova Miss turizma Srbije

02. November 2017
Sara Miletić - nova Miss turizma Srbije
Sara Miletić - nova Miss turizma Srbije
Sara Miletić - nova Miss turizma Srbije
Sara Miletić - nova Miss turizma Srbije
Sara Miletić - nova Miss turizma Srbije

U prepunom AZZARO Clubu "Jezero" na Adi Ciganliji, u organizaciji “Udruženja modnih delatnosti Srbija", na trećem po redu izboru za Miss turizma Srbije titulu najlepše ponela je Sara Miletić iz Beograda. Ona će u januaru putovati u Maleziju, na izbor za "Miss Tourism World 2017/18" godine.

Prva pratilja je Milica Miletić iz Beograda, druga pratilja je Nevena Gavrilović iz Zrenjanina, Miss fotogeničnosti je Stefana Vulević iz Priboja, Miss šarma ove godine je Tamara Korać iz Kraljeva, a na osnovu glasova na sajtu pobednica je Jovana Minoski iz Pančeva.

Žiri su činili: Dragan Ćoso (predsednik Udruženja modnih delatnosti i nacionalni direktor licence "Miss Tourism World Serbia", Merima Njegomir, Milan Topalović-Topalko, Svetlana Kitić, Zorica Stijaković (direktor i vlasnik firme „Zora sport“), Sofija Jovanović (prošlogodišnja pobednica), Sava Jojić (Mačkov podrum), Šćepan Šćukić (štamparija Doga), Ivan Simić - advokat, Mario Bralić - umetnički fotograf i Zoran Kuzeljević - marketing menadžer.

Ovogodišnje takmičenje "Miss Tourism World Serbia 2017" održano je pod sloganom „Lepota dolazi iz Srbije", što su finalistkinje i potvrdile. Cilj manifestacije je promocija turističkih potencijala naše zemlje, ali i lepote, kulture, obrazovanja, kao i mnogobrojnih brendova Srbije.

Zadatak novoizabrane Miss turizma je da na dostojanstven način predstavlja Srbiju kao ambassador turizma na svetskom izboru "Miss Tourism World".

- Veoma sam srećna što je baš meni pripala čast da predstavljam našu zemlju na svetskom izboru u Maleziji, koji će se od 8. do 27. januara 2018. održati u gradu Melaka. Posebno želim da se zahvalim direktoru i vlasniku licence "Miss Tourism World" za Srbiju Draganu Ćosi, koji je osmislio ovaj projekat koji se razlikuje od ostalih izbora za Miss, jer izabrana devojka ne predstavlja samo sebe, nego i lepotu svoje zemlje, kulturu, bogatu istoriju sa tradicijom i običajima. Potrudiću se da opravdam ukazano poverenje i predstavim sebe i Srbiju na najlepši način - poručila je nova Miss turizma Srbije Sara Miletić.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Tourism
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...