Nova usluga Air France: Wi-Fi signal i tokom leta

24. Oktobar 2018
Nova usluga Air France: Wi-Fi signal i tokom leta

Internet je za nas postao kao vazduh – primetimo ga tek kada ga nema. Uz svoju novu uslugu - Air France CONNECT, ova avio-kompanija nudi mogućnost putnicima da budu konektovani na Wi-Fi signal čak i tokom leta. Putnici će moću da izaberu između jednog od tri nivoa pristupa WI-Fi-ju i da se povežu sa svojih uređaja (smartfon, tablet, kompjuter).

Da kuckanje ne prestane

Osnovna usluga koja je dostupna jeste besplatno primanje i slanje poruka preko aplikacija Whatsapp, Facebook Messenger, iMessage i WeChat-a. Pored toga što će ostati u kontaktu sa svojim najbližima, putnici će moći da pristupe sajtu airfrance.com i da koriste Air France aplikaciju kako bi proverili ili izmenili svoje rezervacije.

Surfujte slobodno

Za putnike koji ne mogu da izdrže nekoliko sati a da ne pročitaju šta se dešava u svetu ili ne provere društvene mreže, osmišljena je usluga koja omogućava surfovanje po netu, proveru i slanje mejlova. Putnici mogu da koriste ovu uslugu po sledećim cenama:

  • 3 evra za celo putovanje na kratkim relacijiama
  • 5 evra za celo putovanje na relacijiama srednje dužine
  • 8 evra za sat vremena na duglinijskim letovima (2.700 milja)
  • 18 evra za celo putovanje tokom dugolinijskih letova (6.000 milja).

Vaše omiljene serije tokom leta

Za one najzagriženije, kojima je internet već neprekidna potreba, tu je i pristup strimu. Ova usluga, koja je dostupna na svim dugolinijskim letovima, kombinuje prednosti pristupu za poruke i pristupu surfovanju. Pristup strimu omogućava internet velike brzine, tako da putnici mogu da gledaju serije ili pak uživo prate sportske događaje koji se odvijaju baš u vreme leta. Takođe, brzina konekcije omogućava i skidanje sadržaja sa interneta za samo 30 evra.

Air France CONNECT servis će uskoro biti unapređen tako da putnicima omogući i dodatne usluge kao što su detaljne informacije o letovima, onlajn kupovina ili bogata kolekcija filmova, TV serija i dokumentaraca koji će moći besplatno da se gledaju tokom leta.

Kako radi nova usluga

Kada putnici na letu aktiviraju Airplane mode na svojim uređajima, dobiće mogućnost da preko Wi-Fi-ja aktiviraju Air France CONNECT mrežu i biće automatski preusmereni na connect.airfrance.com preko kog će dalje moći da aktiviraju izabrani pristup.

Putnici mogu da plate pristup surfovanju i pristup strimu na različite načine – Visa, Mastercard i American Express karticama, preko Pay Pala ili čak koristeći Flying Blue milje.

Cela flota Air France-a će biti opremljena Wi-Fi-jem do kraja 2020, dok će do kraja 2018. ponuda Wi-Fi-ja biti aktivna na 22 dugolinijska leta i 8 letova na kratkim i relacijama srednje dužine.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. Jul 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Turizam
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. Jul 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Turizam
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. Jul 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...