Nova usluga Air France: Wi-Fi signal i tokom leta

24. October 2018
Nova usluga Air France: Wi-Fi signal i tokom leta

Internet je za nas postao kao vazduh – primetimo ga tek kada ga nema. Uz svoju novu uslugu - Air France CONNECT, ova avio-kompanija nudi mogu─çnost putnicima da budu konektovani na Wi-Fi signal ─Źak i tokom leta. Putnici ─çe mo─çu da izaberu izme─Ĺu jednog od tri nivoa pristupa WI-Fi-ju i da se pove┼żu sa svojih ure─Ĺaja (smartfon, tablet, kompjuter).

Da kuckanje ne prestane

Osnovna usluga koja je dostupna jeste besplatno primanje i slanje poruka preko aplikacija Whatsapp, Facebook Messenger, iMessage i WeChat-a. Pored toga što ─çe ostati u kontaktu sa svojim najbli┼żima, putnici ─çe mo─çi da pristupe sajtu airfrance.com i da koriste Air France aplikaciju kako bi proverili ili izmenili svoje rezervacije.

Surfujte slobodno

Za putnike koji ne mogu da izdr┼że nekoliko sati a da ne pro─Źitaju šta se dešava u svetu ili ne provere društvene mre┼że, osmišljena je usluga koja omogu─çava surfovanje po netu, proveru i slanje mejlova. Putnici mogu da koriste ovu uslugu po slede─çim cenama:

  • 3 evra za celo putovanje na kratkim relacijiama
  • 5 evra za celo putovanje na relacijiama srednje du┼żine
  • 8 evra za sat vremena na duglinijskim letovima (2.700 milja)
  • 18 evra za celo putovanje tokom dugolinijskih letova (6.000 milja).

Vaše omiljene serije tokom leta

Za one najzagri┼żenije, kojima je internet ve─ç neprekidna potreba, tu je i pristup strimu. Ova usluga, koja je dostupna na svim dugolinijskim letovima, kombinuje prednosti pristupu za poruke i pristupu surfovanju. Pristup strimu omogu─çava internet velike brzine, tako da putnici mogu da gledaju serije ili pak u┼żivo prate sportske doga─Ĺaje koji se odvijaju baš u vreme leta. Tako─Ĺe, brzina konekcije omogu─çava i skidanje sadr┼żaja sa interneta za samo 30 evra.

Air France CONNECT servis ─çe uskoro biti unapre─Ĺen tako da putnicima omogu─çi i dodatne usluge kao što su detaljne informacije o letovima, onlajn kupovina ili bogata kolekcija filmova, TV serija i dokumentaraca koji ─çe mo─çi besplatno da se gledaju tokom leta.

Kako radi nova usluga

Kada putnici na letu aktiviraju Airplane mode na svojim ure─Ĺajima, dobi─çe mogu─çnost da preko Wi-Fi-ja aktiviraju Air France CONNECT mre┼żu i bi─çe automatski preusmereni na connect.airfrance.com preko kog ─çe dalje mo─çi da aktiviraju izabrani pristup.

Putnici mogu da plate pristup surfovanju i pristup strimu na razli─Źite na─Źine – Visa, Mastercard i American Express karticama, preko Pay Pala ili ─Źak koriste─çi Flying Blue milje.

Cela flota Air France-a ─çe biti opremljena Wi-Fi-jem do kraja 2020, dok ─çe do kraja 2018. ponuda Wi-Fi-ja biti aktivna na 22 dugolinijska leta i 8 letova na kratkim i relacijama srednje du┼żine.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Ta┼ímajdanske pe─çine postaju nova turisti─Źka atrakcija Beograda?
20. September 2019
Srpska prestonica ─çe u najskorije vreme dobiti još jednu turisti─Źku aktrakciju,...
Tourism
Kineski policajci poma┼żu turistima u Srbiji
19. September 2019
Na ulice Beograda, Novog Sada i Smedereva uskoro ─çe iza─çi zajedni─Źke srpsko-kineske...
Tourism
Proglašena najbolja low cost avio-kompanija u 2019. godini
19. September 2019
Na sve─Źanoj ceremoniji dodele nagrada Evropske vazduhoplovne industrije u okviru Evropske...
Tourism
Objavljena lista zemalja sa najlepšom prirodom na svetu
18. September 2019
Global Travel Wildlife Index za 2019. godinu, rangirao je zemlje prema razli─Źitim kriterijima:...