Nova Strategija razvoja turizma: Šta sve Srbija nudi stranim turistima?

09. Maj 2016
Foto: Turisticki Svet
Nova Strategija razvoja turizma trebalo bi da počne da važi od ovog leta, nakon što je potvrdi novoformirana vlada Srbije. Dokument je pre republičkih izbora dobio zeleno svetlo nadležnih ministarstava, a posle njegovog usvajanja trebalo bi da se tačno zna šta je turistički proizvod Srbije i...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

mara
Utorak , 10.05.2016. 11:10h
Preporuka:
3
+
2
-
"Problem je nedostatak kadrova" to je neistina, jer kadrova ima, ali nece niko da ih zaposli ukoliko nisu konkurisali sa debelom vezom! Ja sam jedan od kadrova koji radi potpuno drugaciji posao od onog za koji sam se skolovala, jer nisam nigde imala vezu!!! Molim rukovodioce da prestanu da lazu da kadrova nema! Diplomirani nezaposleni kadar: PMF Novi Sad odsek Geografija smer Turizam!
turista
Ponedeljak , 09.05.2016. 20:38h
Preporuka:
2
+
0
-
Potreban je i novi Zakon o turizmu jer postojeci nije dobar jer se struka nije pitala kao i za Strategiju razvoja turizma i mnogo toga iz ove oblasti. Kadrova u turizmu ima ali diplomirani turizmolozi zbog upravo nakaradnog pomenutog zakona ne mogu da se bave poslom za koji su se skolovali a i mnogi imaju iskustva koje ne primenjuju jer njihova radna mesta zauzimaju diletanti. Nastavi li se ovako necemo ostvariti pobrojane ciljeve koje nam neko plasira bez osnova jer i nije neki strucnjak za turizam i ugostiteljstvo iako ima neke titule i strane sertifikate. Ovo je Srbija i nasi strucnjaci treba da se bave ovom oblascu jer mi ovde valjda znamo sta nam je ciniti a ne da za sve pitamo tamo neke belosvetske...