Nagradni konkurs za najbolju travel fotografiju godine

19. April 2017
Nagradni konkurs za najbolju travel fotografiju godine

U sklopu predstojećeg Međunarodnog festivala umetničke fotografije "Fotorama07", koji se od 25. do 28. maja 2017. održava u Kragujevcu, organizuje se i foto konkurs na temu "Fotorama Travel Photo Of The Year".

- Ove godine smo u potrazi za najuzbudljivijim i najinteresantnijim "travel" fotografijama - radovima koji će na najkreativniji način opisati određenu kulturu, narod ili lepote jedne zemlje. Prikažite nam najlepše i najskrivenije kutke na planeti, a fotografija koja najviše odiše kreativnošću poneće titulu sedmog laureata "Fotorama" festa - ističu organizatori.

Na ovom konkursu biće dodeljene čak četiri vredne nagrade za najbolje radove, a na završnoj izložbi će biti izloženo ukupno 30 najboljih fotografija i dodeljeno 5 pohvala festivala.

Generalni pokrovitelji ovog foto konkursa su "Rapsody Travel" i magazin "Turistički Svet" sa nagradnim fondom većim od 1.500 evra.

Glavna nagrada (za najbolju fotografiju): Letovanje u Grčkoj za dve osobe na Zakintosu, u hotelu "Panorama" - 10 dana, 9 noćenja u terminu od 14. do 24. jula.

​Druga nagrada:​ Produženi vikend na Paliću za 2 osobe (SUPAKet vikend). Aranžman uključuje noćenje s doručkom u hotelu "Prezident", ručkove i večere u poznatim palićkim restoranima i salašima, obilazak Palića, ergele, ZOO vrta… Nagrada se može iskoristiti do oktobra 2017.

Treća nagrada:​ Produženi vikend u Mačvi za 2 osobe – pun pansion uz korišćenje wellness centra u Hotelu Sloboda​​**** u Šapcu. Turistički obilazak grada i okoline u organizaciji Turističke organizacije Šapca.

Specijalna nagrada za najbolju fotografiju planina Srbije:​ Produženi porodični spa vikend​​ u Hotelu Kraljevi čardaci**** – Kopaonik

Fotografije mogu biti u kolor ili u crno-beloj tehnici, a rok za prijem radova je do 16. maja.

Više informacija o uslovima i načinu prijave na ovaj foto-konkurs možete pronaći OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...