Merkur iz Vrnjačke Banje nominovan za prestižnu evropsku nagradu

21. Mart 2017
Merkur iz Vrnjačke Banje nominovan za prestižnu evropsku nagradu

Na adresu Specijalne bolnice Merkur protekle nedelje stigla je divna vest: nominacije Evropske biznis asocijacije za prestižnu evropsku nagradu za najbolju regionalnu bolnicu i menadžera godine!

Predstavnici Merkura, direktor dr sci med Dejan Stanojević i rukovodilac marketinga Miodrag Miljković, prisustvovaće 28. marta svečanoj ceremoniji proglašenja pobednika u Londonu. Nagrade će biti dodeljene u okviru samita lidera “Dostignuća 2017” koji predstavlja platformu o novim trendovima, ulozi direktora u dostignućima kompanije i razvitku regiona, o ulaganju u napredne regione, teritorije i poslove.

- Ove nagrade predstavljaju priznanje za izuzetnost, što je nama u Merkuru izazvalo osećaj velikog ponosa i uzbuđenje, jer sama nagrada predstavlja visoko cenjeno globalno priznanje. Još veća čast je da je Merkur jedini iz Srbije i regiona nominovan za ovo priznanje - izjavio je direktor Stanojević.

Ova nominacija je potvrda da Merkur kao medicinski centar, na čelu sa dr sci med Dejanom Stanojevićem, svojom aktivnošću uspeva da prati zahteve i kriterijume najvišeg nivoa. Na to ukazuje činjenica da institucija koja dodeljuje pomenuto priznanje, uzima u obzir samo vrhunska dostignuća, efektivan rad i kreiranje pozitivne slike na regionalom nivou u 2016. godini.

- Kao kriterijumi za izbor pobednika među nominovanima navode se liderstvo i ličnost, profesionalizam, obrazovanje i menadžerske veštine direktora, kao i strateška vizija, ukupan učinak bolnice, multidisciplinarnost usluge, povoljni izveštaji od strane pacijenata, te fokus na pacijentima i njihovom zadovoljstvu - izjavio je rukovodilac marketinga Miodrag Miljković, koji će na ovom događaju imati prezentaciju o Merkuru i Vrnjačkoj Banji.

Organizatori ovog prestižnog događaja su Evropska biznis asocijacija (EBA), EBA konferencije i Međunarodni klub lidera.

Da podsetimo, nominacija za ova značajna evropska priznanja pristigla je upravo u godini u kojoj Merkur obeležava 70 godina uspešnog postojanja.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...