Korisnici platforme RateHawk.com u Srbiji od sada mogu da rezervišu i avionske karte - Promotivne cene do 28. februara

26. Januar 2021
Izvor: Pixabay, photo - Mohamed Hassan
Izvor: Pixabay, photo - Mohamed Hassan
RateHawk.com, B2B platforma za online rezervisanje hotela i turističkih usluga, pokreće uslugu prodaje avionskih karata na svojoj platformi. Tako korisnici ove platforme u Srbiji od sada mogu rezervisati hotele, avionske karte i druge turističke usluge u jedinstvenom sistemu. Avionske karte se mogu kupiti po promotivnim cenama do 28. februara 2021. godine.
 
Feliks Špilman, izvršni direktor Emerging Travel Group-e koja upravlјa RateHawk-om, rekao je tim povodom:
 - Mogućnost rezervisanja letova je dugo isčekivana funkcija za većinu korisnika RateHawk-a. Tokom godina rada s profesionalcima iz oblasti turizma uspeli smo da stvorimo inovativan alat za rezervisanje putovanja sa proširenim mogućnostima, “user friendly” interfejsom i najboljom korisničkom podrškom koju traže naši partneri širom sveta. Korisnici RateHawk sada mogu u potpunosti da iskoriste sve prednosti platforme ne samo za rezervaciju hotela, već i za planiranje letova po atraktivnim cenama, što će značajno povećati profitabilnost njihovog poslovanja.
 
Karte se mogu rezervisati za redovne letove više od 200 avio-kompanija širom sveta, dok će se više od 150 niskotarifnih avio-kompanija takođe pridružiti platformi u narednim mesecima. Za upotrebu nove usluge potrebna je registracija na RateHawk platformi. Sve informacije o rezervisanim i izdatim kartama čuvaju se u odeljku „Avio karte” na RateHawk nalogu. U bliskoj budućnosti biće moguće pregledati i narudžbe avionskih karata u mobilnoj aplikaciji RateHawk.
 
Radi lakšeg pretraživanja potrebnih karata, mogu se primeniti filteri. Karte se mogu sortirati prema vremenu polaska i dolaska, željenoj avio-kompaniji, broju transfera i dozvoljenom prtljagu. Dostupne su karte u jednom pravcu, povratne karte i karte za više destinacija, od kojih poslednje uključuju do četiri leta. Partner može rezervisati let za grupu do devet ljudi u jednoj porudžbini.
 
Fleksibilna funkcionalnost RateHawk-a omogućava partneru da samostalno podesi veličinu provizije – za celokupnu porudžbinu ili odvojeno za svakog putnika i fazu leta. Plaćanje avionskih karata vrši se pomoću kreditnog limita ili “overpayment-a” na RateHawk nalogu.
 
Inače, misija RateHawk-a, inovativne B2B platforme za rezervisanje hotela, je da ponudi korisnicima najbolјe cene za bilo koji tip smeštaja, bilo gde u svetu. 
 
RateHawk pretražuje dobavljače smeštajnih kapaciteta širom sveta i u jednom proizvodu objedinjuje najbolјe ponude u oblasti rezervisanja hotela sa preko 32.000 direktnih ugovora i 120 dobavljača, posrednika, onlajn turističkih agencija i organizatora kongresnog turizma. Ovaj pristup omogućava RateHawk-u da svojim korisnicima ponudi preko 1,3 miliona smeštajnih kapaciteta po celom svetu.
 
 
 

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Turizam
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...