Korisnici platforme RateHawk.com u Srbiji od sada mogu da rezervišu i avionske karte - Promotivne cene do 28. februara

26. January 2021
Izvor: Pixabay, photo - Mohamed Hassan
Izvor: Pixabay, photo - Mohamed Hassan
RateHawk.com, B2B platforma za online rezervisanje hotela i turističkih usluga, pokreće uslugu prodaje avionskih karata na svojoj platformi. Tako korisnici ove platforme u Srbiji od sada mogu rezervisati hotele, avionske karte i druge turističke usluge u jedinstvenom sistemu. Avionske karte se mogu kupiti po promotivnim cenama do 28. februara 2021. godine.
 
Feliks Špilman, izvršni direktor Emerging Travel Group-e koja upravlјa RateHawk-om, rekao je tim povodom:
 - Mogućnost rezervisanja letova je dugo isčekivana funkcija za većinu korisnika RateHawk-a. Tokom godina rada s profesionalcima iz oblasti turizma uspeli smo da stvorimo inovativan alat za rezervisanje putovanja sa proširenim mogućnostima, “user friendly” interfejsom i najboljom korisničkom podrškom koju traže naši partneri širom sveta. Korisnici RateHawk sada mogu u potpunosti da iskoriste sve prednosti platforme ne samo za rezervaciju hotela, već i za planiranje letova po atraktivnim cenama, što će značajno povećati profitabilnost njihovog poslovanja.
 
Karte se mogu rezervisati za redovne letove više od 200 avio-kompanija širom sveta, dok će se više od 150 niskotarifnih avio-kompanija takođe pridružiti platformi u narednim mesecima. Za upotrebu nove usluge potrebna je registracija na RateHawk platformi. Sve informacije o rezervisanim i izdatim kartama čuvaju se u odeljku „Avio karte” na RateHawk nalogu. U bliskoj budućnosti biće moguće pregledati i narudžbe avionskih karata u mobilnoj aplikaciji RateHawk.
 
Radi lakšeg pretraživanja potrebnih karata, mogu se primeniti filteri. Karte se mogu sortirati prema vremenu polaska i dolaska, željenoj avio-kompaniji, broju transfera i dozvoljenom prtljagu. Dostupne su karte u jednom pravcu, povratne karte i karte za više destinacija, od kojih poslednje uključuju do četiri leta. Partner može rezervisati let za grupu do devet ljudi u jednoj porudžbini.
 
Fleksibilna funkcionalnost RateHawk-a omogućava partneru da samostalno podesi veličinu provizije – za celokupnu porudžbinu ili odvojeno za svakog putnika i fazu leta. Plaćanje avionskih karata vrši se pomoću kreditnog limita ili “overpayment-a” na RateHawk nalogu.
 
Inače, misija RateHawk-a, inovativne B2B platforme za rezervisanje hotela, je da ponudi korisnicima najbolјe cene za bilo koji tip smeštaja, bilo gde u svetu. 
 
RateHawk pretražuje dobavljače smeštajnih kapaciteta širom sveta i u jednom proizvodu objedinjuje najbolјe ponude u oblasti rezervisanja hotela sa preko 32.000 direktnih ugovora i 120 dobavljača, posrednika, onlajn turističkih agencija i organizatora kongresnog turizma. Ovaj pristup omogućava RateHawk-u da svojim korisnicima ponudi preko 1,3 miliona smeštajnih kapaciteta po celom svetu.
 
 
 

  

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. March 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Tourism
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. March 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Tourism
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. March 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Tourism
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. March 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...