Jagodina dobija sportsko-turistički kompleks

12. Maj 2020
Photo by Austris Augusts on Unsplash
Privatna škola Crnjanski u Jagodini započela je izgradnju sportsko-obrazovno-turističkog kompleksa, površine 8.500 m2 sa tri bazena, sportskom halom za košarku i atletiku, đačkim internatom i turističkim apartmanima, a, prema rečima direktorke obrazovnog sistema Internacionalne...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

RAPAJA
Subota , 30.05.2020. 11:59h
Preporuka:
1
+
0
-
I naravno bez stambenih objekata nikakvo ruglo u Jagodini nije moguce izgraditi. Pretpostavlja se da nijedan stan ne poseduje garazu sto bi drugde bilo normalno a u Jagodini nezamislivo. Grad bez urbanistickog plana i zavoda za urbanizam ciji je jedini posao da ucrta ono sto je neko "vazniji" odlucio. Grad koji nije dobio kvadratni metar zelene povrsine od visedecenijske vladavine sadasnjeg gradonacelnika Ne verujete? Onda dodjiite da posetite "turisticki" grad haosa. Preporucujem da izbegavate delove koji nisu podno Djurdjevog Brda.