Etihad i No1 Lounges pokrenuli The House - savremeni brend aerodromskih salona

22. Oktobar 2018
Etihad i No1 Lounges pokrenuli The House - savremeni brend aerodromskih salona

Etihad Airways je u partnerstvu sa kompanijom No1 Lounges pokrenuo savremeni brend aerodromskih salona. Brend će funkcionisati pod imenom „The House“ i predstavlja projekat jedinstvene saradnje između aviokompanije i nagrađivane kompanije koja obezbeđuje usluge salona.

Projekat je počeo sa londonskim aerodromom Hitrou (Heathrow), gde je salon Etihad ervejza rebrendiran u „The House, dom Etihad ervejza i drugih vodećih aviokompanija“. Obim rada novog brenda može se proširiti i na druge salone.

Od otvaranja, gosti će moći da uživaju u novom iskustvu otmenog ručavanja i bogatijoj ponudi u baru, uključujući sveže ceđene sokove i smutije, kafe iz celog sveta i sofisticiranu ponudu vina.


 
U narednoj godini, salon je preuređen tako da uključuje nove prostorije za dnevni boravak, bar, trpezariju i čitaonicu, kao i poboljšane prostorije za tuširanje i sobe za molitvu. Novi bar će takođe ponuditi sveobuhvatnu listu koktela i bezalkoholnih koktela.

Besplatan ulaz je i dalje moguć gostima Etihad ervejza iz Biznis i Prve klase, kao i onima koji putuju Rezidencijom. Članovi Etihad Guest programa za česte putnike sa zlatnim i platinastim članstvom kao i gosti u biznis i prvoj klasi kod-šer partnera kojima upravlja Etihad ervejz takođe imaju slobodan pristup.

Aviokompanija takođe nudi plaćeni pristup salonu The House svojim gostima iz ekonomske klase. Salon će takođe i dalje koristiti gosti premijum klasa manjeg broja drugih aviokompanija i u zavisnosti od dostupnosti biće dostupan uz plaćanje gostima drugih aviokompanija.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...