Etihad i No1 Lounges pokrenuli The House - savremeni brend aerodromskih salona

22. October 2018
Etihad i No1 Lounges pokrenuli The House - savremeni brend aerodromskih salona

Etihad Airways je u partnerstvu sa kompanijom No1 Lounges pokrenuo savremeni brend aerodromskih salona. Brend će funkcionisati pod imenom „The House“ i predstavlja projekat jedinstvene saradnje između aviokompanije i nagrađivane kompanije koja obezbeđuje usluge salona.

Projekat je počeo sa londonskim aerodromom Hitrou (Heathrow), gde je salon Etihad ervejza rebrendiran u „The House, dom Etihad ervejza i drugih vodećih aviokompanija“. Obim rada novog brenda može se proširiti i na druge salone.

Od otvaranja, gosti će moći da uživaju u novom iskustvu otmenog ručavanja i bogatijoj ponudi u baru, uključujući sveže ceđene sokove i smutije, kafe iz celog sveta i sofisticiranu ponudu vina.


 
U narednoj godini, salon je preuređen tako da uključuje nove prostorije za dnevni boravak, bar, trpezariju i čitaonicu, kao i poboljšane prostorije za tuširanje i sobe za molitvu. Novi bar će takođe ponuditi sveobuhvatnu listu koktela i bezalkoholnih koktela.

Besplatan ulaz je i dalje moguć gostima Etihad ervejza iz Biznis i Prve klase, kao i onima koji putuju Rezidencijom. Članovi Etihad Guest programa za česte putnike sa zlatnim i platinastim članstvom kao i gosti u biznis i prvoj klasi kod-šer partnera kojima upravlja Etihad ervejz takođe imaju slobodan pristup.

Aviokompanija takođe nudi plaćeni pristup salonu The House svojim gostima iz ekonomske klase. Salon će takođe i dalje koristiti gosti premijum klasa manjeg broja drugih aviokompanija i u zavisnosti od dostupnosti biće dostupan uz plaćanje gostima drugih aviokompanija.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. July 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Tourism
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. July 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Tourism
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. July 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Tourism
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. July 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...