Da li ste znali da Novi Sad ima najsavremenije opremljen kongresni centar u Srbiji?

23. Oktobar 2018

Kongresni centar Master, koji se nalazi u okviru Novosadskog sajma, jedini je objekat te vrste u Srbiji, a možemo slobodno reći i šire, koji osim izuzetne moderne opremljenosti ima i visoke tehničke mogućnosti za održavanje manjih, srednjih (1.300), pa čak i velikih poslovnih skupova (do 4.000 učesnika).

U Novom Sadu, pored 12 hotela sa 4 i 5*, organizatori MICE događaja mogu obezbediti svojim učesnicima poslovnih događaja mnoštvo sadržaja kojim njihova konferecija ili poslovni skup mogu dobiti na kvalitetu.

Osim moderno opremljenih kongresnih sala koje se nalaze u okviru zgrade Univerziteta u Novom Sadu, u poslovnoj zgradi NIS-a, SPC SPENS, CEPTOR na Andrevlju, postoje i sale koje mogu takođe biti zanimljivo mesto poslovnih susreta u okviru najstarijeg pozorišta u Srba, Srpskog Narodnog pozorišta, Galerije Matice Srpske, Muzeja Vojvodine, Gradskog Muzeja, Univerziteta u Novom Sadu, Kulturnog centra Novog Sada.

Brojne turističke agencije koje se bave MICE turizmom imaju izuzetno veliki broj događaja iza sebe, kao dobar temelj u praksi za organizacuju srednjih i velikih domaćih i međunarodnih kongresa i poslovnih skupova.

Novi Sad je grad sa mirnom atmosferom, sve je relativno blizu i ne postoji veća gužva u saobraćaju, zbog čega se organizatori događaja odlučuju da svoj događaj organizuju u ovom gradu.

Kako bi svaki poslovni skup imao svoje specifičnosti, organizatori vole da upriliče i onaj deo koji će poslužiti za opuštanje učesnika. Baš iz tih razloga, Novi Sad i okolina pružaju mnoštvo mogućnosti za obilazak grada uz posetu brojnim muzejima i galerijama, koje u svojim zbirkama čuvaju specifične eksponate, kao i za kratke izlete na Frušku goru, gde se pored obilaska pravoslavnih manastira mogu posetiti brojne vinarije, hoteli sa termalnim bazenima, izletničke pešačke i biciklističke rute, ili poseta Koviljsko-Petrovaradinskom ritu i Sremskim Karlovcima.

Brojnim avanturističkim i adrenalinskim sportovima učesnici tim bildinga mogu upotpuniti svoj boravak u Novom Sadu, ali je zbog velikog interesovanja potrebno unapred rezervisati termin.
 
Ponuda u restoranima je visokog kvaliteta, a ono što Novi Sad čini specifičnim jesu brojni salaši i čarde, smešteni na samo 15 minuta od centra grada u pravcu Čeneja, Sremskih Karlovaca ili Fruške gore, koji posetiocima nude mogućnost uživanja u tradionalnoj kuhinji i mirnom okruženju.

Poseban je užitak doći na poslovni skup u Novi Sad, pozivamo vas da se i sami uverite.

Dobrodošli ste!

Turistička organizacija Grada Novog Sada
Sajt:
www.novisad.travel
LinkedIn: Tourist Organisation of the City of Novi Sad

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...
Turizam
Muzej automobila ispod Brankovog mosta - Poznata i buduća lokacija Muzeja Nikole Tesle
12. April 2024
Muzej automobila koji je pre oko dva meseca prinudno iseljen iz Moderne garaže u Majke...
Turizam
Kamp „Zlatibor“ otvoren za posetioce
11. April 2024
Svim ljubiteljima kampovanja svoja vrata širom je otvorio Kamp „Zlatibor”....