Bogata ponuda biciklističkih i pešačkih tura u Šumadiji i Pomoravlju

19. Avgust 2019
Bogata ponuda biciklističkih i pešačkih tura u Šumadiji i Pomoravlju
Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja iz Kragujevca je, u saradnji sa šest opština ovog regiona, realizovala takozvano mapiranje, te uređenje po jedne biciklističke i pešačke staze na teritoriji svake lokalne samouprave. Supervizor iz Planinarskog saveza...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

turista
Utorak , 20.08.2019. 21:05h
Preporuka:
1
+
0
-
Ta tzv.biciklisticka staza nije nesto cime treba da se dici TO Paracina jer prolazi kroz tri sela i nije od nekog turistickog znacaja. Kakvi zaposleni u pomenutoj TO takvi i rezultati njihovog rada a nijedan strucnjak ne radi u njoj pa nije ni cudo sto se ovime dice cime bi se stideo svaki strucnjak.