Beograd domaćin II Wellness & Spa Festa

04. Maj 2016

Beograd će u subotu, 21. maja 2016. godine, biti domaćin drugog Wellness & Spa Festa, koji će se održati na platou ispred „UŠĆE Shopping Centra“ – na najfrekventnijem mestu za jedinstvenu, proaktivnu, uzbudljivu manifestaciju, sa mnoštvom različitih simultanih aktivnosti, poput joge, masaža, radionica i celodnevnog živog programa u znaku promocije wellness & spa industrije i zdravstvenog turizma.

Fokus na afirmaciji zdravih životnih stilova i inspiraciji na promene koje doprinose zdravlju i sreći ljudi svih životnih doba, čini ovaj festival, u organizaciji Redakcije časopisa Turistički Svet i Wellness akademije Peđa Filipović, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda, Ministarstva zdravlja i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija – jednim od najatraktivnijih događaja u prestonici i to za sve posetioce – besplatno!

Priča o aktivnom, zdravom životu za sve slojeve stanovništva, biće „ispričana“ od 11 do 21h, s mnoštvom sadržajnog programa kroz: promocije najboljih hotelskih i banjskih wellness & spa centara, prezentacije novih proizvoda, usluga i trendova, radionice poznatih masera, terapeuta, kozmetologa, šminkera...

Svakako treba pomenuti i zajedničke vežbe sa profesionalnim trenerima, besplatne tretmane i konsultacije sa stručnjacima iz raznih oblasti čiji je lajtmotiv zdravlje, učešće poznatih javnih ličnosti – promotera zdravog životnog stila, degustacije zdrave hrane i napitaka, dečije radionice, te igru i smeh kao sastavni deo koncepta zdravlja. I, naravno, promocije "beauty" programa na wellness bazaru, ali i na centralnoj bini, kao i džez koncert beogradskih saksofonista u završnici festivala, s porukom punom dobre energije: BUDI SREĆAN!

I ovog puta, Wellness & Spa Fest imaće svoju humanu misiju – borbu protiv dijabetesa! U ovoj akciji posetioci Wellness & Spa Festa imaće mogućnost da budu uključeni u sve programske segmente, aktivacije, igre, kratka predavanja, razgovore sa stručnjacima raznih specijalnosti, vežbe, mogućnost da se proveri šećer u krvi, degustira zdrava hrana…

Da podsetimo, prvi Wellness & Spa Fest održan je početkom oktobra prošle godine na Novosadskom sajmu u vreme Sajma turizma, inspirisan pozivom koji je svima uputila Belgin Aksoy, osnivač pokreta „Wellness Global Day“, s idejom da se aktivno uključe u promociju wellness filozofije i kulture korišćenja wellness i SPA centara, kao sastavnog dela koncepta aktivnog, zdravog života za sve slojeve stanovništva. Tom prilikom, proglašen je i prvi wellness ambasador Srbije, okupljeno je mnoštvo izuzetnih učesnika i još više posetilaca, bilo je medijski snažno podržano, jednom rečju – uspešno!

Dokumenti za preuzimanje

PROGRAM - WELLNESS & SPA FEST
Preuzmi PDF
Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. Jul 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Turizam
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. Jul 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Turizam
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. Jul 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...