Air Serbia uvodi šest novih linija

11. Februar 2020
Air Serbia uvodi šest novih linija

Air Serbia ulazi u 2020. godinu sa šest novih linija ka destinacijama u Evropi i na Bliskom Istoku. Novim letovima, ponuda srpskog nacionalnog avio-prevoznika se i ove godine dodatno proširuje, posle značajne ekspanzije u 2019. godini. Nacionalna avio-kompanija će od juna uvesti letove iz srpske prestonice do Ženeve, Amana, Rostova na Donu, Firence, Lavova i Kišinjeva.

Ka Ženevi biće tri leta nedeljno, ponedeljkom, sredom i petkom. Air Serbia će na novoj liniji do Amana, glavnog grada Jordana, leteti četiri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom, četvrtkom i nedeljom. Beograd i Rostov na Donu, koji predstavlja važan grad i luku u južnoj Rusiji, biće povezani sa četiri leta nedeljno, utorkom, sredom, petkom i nedeljom.

Biće i dva leta nedeljno između Beograda i Firence, grada u centralnoj Italiji, i to utorkom i subotom. Letovi do grada Lavova na zapadu Ukrajine će se obavljati četiri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom, petkom i subotom. Beograd i glavni grad Moldavije, Kišinjev, biće povezani sa četiri leta nedeljno, ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Uz nove destinacije, Air Serbia će dodati nove frekvencije na postojećim linijama, kao što su Prag, Zagreb, Tirana, Skoplje, Bukurešt, Ljubljana, Dubrovnik, Tivat i Larnaka. Kada je u pitanju Istanbul, destinacija koja je pokrenuta pre dva meseca, srpska nacionalna avio-kompanija će od aprila povećati broj nedeljnih letova sa sadašnja tri na sedam nedeljno.

Nacionalna avio-kompanija je prošle godine pokrenula čak deset novih linija iz Beograda i dvanaest iz Niša, kao i direktne letove između Kraljeva i Beča. Uz uvođenje šest novih linija iz Beograda, Air Serbia će na proleće ove godine pokrenuti i sezonsku liniju između aerodroma Morava i Soluna.

Izvor: eKapija

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...
Turizam
Muzej automobila ispod Brankovog mosta - Poznata i buduća lokacija Muzeja Nikole Tesle
12. April 2024
Muzej automobila koji je pre oko dva meseca prinudno iseljen iz Moderne garaže u Majke...
Turizam
Kamp „Zlatibor“ otvoren za posetioce
11. April 2024
Svim ljubiteljima kampovanja svoja vrata širom je otvorio Kamp „Zlatibor”....