Air Serbia uvodi šest novih linija

11. February 2020
Air Serbia uvodi šest novih linija

Air Serbia ulazi u 2020. godinu sa šest novih linija ka destinacijama u Evropi i na Bliskom Istoku. Novim letovima, ponuda srpskog nacionalnog avio-prevoznika se i ove godine dodatno proširuje, posle značajne ekspanzije u 2019. godini. Nacionalna avio-kompanija će od juna uvesti letove iz srpske prestonice do Ženeve, Amana, Rostova na Donu, Firence, Lavova i Kišinjeva.

Ka Ženevi biće tri leta nedeljno, ponedeljkom, sredom i petkom. Air Serbia će na novoj liniji do Amana, glavnog grada Jordana, leteti četiri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom, četvrtkom i nedeljom. Beograd i Rostov na Donu, koji predstavlja važan grad i luku u južnoj Rusiji, biće povezani sa četiri leta nedeljno, utorkom, sredom, petkom i nedeljom.

Biće i dva leta nedeljno između Beograda i Firence, grada u centralnoj Italiji, i to utorkom i subotom. Letovi do grada Lavova na zapadu Ukrajine će se obavljati četiri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom, petkom i subotom. Beograd i glavni grad Moldavije, Kišinjev, biće povezani sa četiri leta nedeljno, ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Uz nove destinacije, Air Serbia će dodati nove frekvencije na postojećim linijama, kao što su Prag, Zagreb, Tirana, Skoplje, Bukurešt, Ljubljana, Dubrovnik, Tivat i Larnaka. Kada je u pitanju Istanbul, destinacija koja je pokrenuta pre dva meseca, srpska nacionalna avio-kompanija će od aprila povećati broj nedeljnih letova sa sadašnja tri na sedam nedeljno.

Nacionalna avio-kompanija je prošle godine pokrenula čak deset novih linija iz Beograda i dvanaest iz Niša, kao i direktne letove između Kraljeva i Beča. Uz uvođenje šest novih linija iz Beograda, Air Serbia će na proleće ove godine pokrenuti i sezonsku liniju između aerodroma Morava i Soluna.

Izvor: eKapija

Comments (0)

Connected news

Tourism
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. July 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Tourism
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. July 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Tourism
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. July 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Tourism
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. July 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...