Air Serbia uvodi letove između Beograda i Porta

29. Septembar 2023
Image by Nahália Segato from Pixabay
Image by Nahália Segato from Pixabay

Air Serbia će od 10. novembra 2023. godine uspostaviti direktne letove između Beograda i Porta i tako u svoju mrežu destinacija uvrstiti drugi grad po veličini u Portugaliji. Letove između Beograda i Porta, srpska nacionalna avio-kompanija obavljaće dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, avionima tipa Erbas A319 i A320. Karte je moguće kupiti već sada. Do 10. oktobra važiće promotivna cena od 59 evra po smeru, za period putovanja od 10. novembra 2023. godine do 29. marta 2024. godine.

- Naša mreža destinacija tokom ove godine proširena je sa više od 20 novih gradova među kojima je i Lisabon. Letovi između Beograda i glavnog grada Portugalije od samog početka izuzetno su traženi, o čemu svedoči i kontinuirano visoka popunjenost putničke kabine. Međutim, u najzapadnijoj zemlji kontinentalne Evrope ima i drugih očaravajućih gradova koji neprekidno privlače posetioce, a jedan od njih je i Porto. Do tog grada, bilo da putujete turistički ili poslovno, od 10. novembra možete stići direktnom avio-linijom - rekao je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia.

Porto je istorijski centar na severu Portugala. Iako ima dugu i bogatu tradiciju i istoriju, ujedno je mlad i energičan grad. Obavezno posetite okrug Ribeira sa živopisnim kućama i uskim kaldrmisanim ulicama. Portugalski šarm pronaći ćete na svakom koraku. Kroz gradski centar protiče reka Douro sa šest veličanstvenih mostova. Na ušću reke nalazi se Foz, okrug sa prelepim plažama. Ne propustite gastronomske specijalitete koji će probuditi sva vaša čula.

Pokretanjem letova na ovoj ruti, Air Serbia će, preko Beograda, omogućiti dobre konekcije između Porta i drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Atina, Budimpešta, Kopenhagen, Ankara, Istanbul, Larnaka, Ljubljana, Oslo, Bukurešt, Prag, Solun, Skoplje, Sofija, Podgorica, Beč, Zagreb i drugi.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Turistička organizacija Srbije imala uspešan nastup u Kini
31. Maj 2024
Turistička organizacija Srbije (TOS) je učestvovala na međunarodnom sajmu turizma ITB China,...
Turizam
Do kraja godine novi Air Serbia Premijum salon na beogradskom aerodromu
29. Maj 2024
Air Serbia planira da krajem 2024. godine otvori novi Premijum salon na terminalu C10...
Turizam
Leteti na francuski način: konsijerž, osam miliona boca vina godišnje i kuvari sa Mišelinovim zvezdicama
28. Maj 2024
Nacionalne avio-kompanije pored svojih osnovnih delatnosti prevoza ljudi i robe, često uzimaju...
Turizam
Mesopotamija Ekspres: Najnovija turistička železnička ruta u Turskoj
28. Maj 2024
Da li biste želeli da istražite očaravajuću lepotu Turske vozom? Prolećni i letnji...