Air Serbia uvodi letove između Beograda i Porta

29. September 2023
Image by Nahália Segato from Pixabay
Image by Nahália Segato from Pixabay

Er Srbija će od 10. novembra 2023. godine uspostaviti direktne letove između Beograda i Porta i tako u svoju mrežu destinacija uvrstiti drugi grad po veličini u Portugaliji. Letove između Beograda i Porta, srpska nacionalna avio-kompanija obavljaće dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, avionima tipa Erbas A319 i A320. Karte je moguće kupiti već sada. Do 10. oktobra važiće promotivna cena od 59 evra po smeru, za period putovanja od 10. novembra 2023. godine do 29. marta 2024. godine.

„Naša mreža destinacija tokom ove godine proširena je sa više od 20 novih gradova među kojima je i Lisabon. Letovi između Beograda i glavnog grada Portugalije od samog početka izuzetno su traženi, o čemu svedoči i kontinuirano visoka popunjenost putničke kabine. Međutim, u najzapadnijoj zemlji kontinentalne Evrope ima i drugih očaravajućih gradova koji neprekidno privlače posetioce, a jedan od njih je i Porto. Do tog grada, bilo da putujete turistički ili poslovno, od 10. novembra možete stići direktnom avio-linijom Er Srbije,“ rekao je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Porto je istorijski centar na severu Portugala. Iako ima dugu i bogatu tradiciju i istoriju, ujedno je mlad i energičan grad. Obavezno posetite okrug Ribeira sa živopisnim kućama i uskim kaldrmisanim ulicama. Portugalski šarm pronaći ćete na svakom koraku. Kroz gradski centar protiče reka Douro sa šest veličanstvenih mostova. Na ušću reke nalazi se Foz, okrug sa prelepim plažama. Ne propustite gastronomske specijalitete koji će probuditi sva vaša čula.

Pokretanjem letova na ovoj ruti, Er Srbija će, preko Beograda, omogućiti dobre konekcije između Porta i drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Atina, Budimpešta, Kopenhagen, Ankara, Istanbul, Larnaka, Ljubljana, Oslo, Bukurešt, Prag, Solun, Skoplje, Sofija, Podgorica, Beč, Zagreb i drugi.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. July 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...
Tourism
Bespovratna sredstva za 82 projekta u cilju razvoja ruralnog turizma
10. July 2024
Radna grupa za odlučivanje o učešću u finansiranju projekata razvoja i unapređenja...
Tourism
Nove direktne avio-linije do NR Kine
03. July 2024
Počev od 30. septembra 2024. godine, Air Serbia će uspostaviti direktne letove između...
Tourism
Proglašen najbolji muzej na svetu
02. July 2024
Turski muzej “Ephesus Experience“ (Doživljaj Efesa), koji se nalazi u drevnom gradu...