Air Serbia i Turkish Airlines proširuju kod-šer saradnju

03. Maj 2023
Image by Joel santana Joelfotos from Pixabay
Image by Joel santana Joelfotos from Pixabay

Nacionalni avio-prevoznici Srbije i Turske unapredili su kod-šer saradnju dodavanjem marketing kodova na dodatnim destinacijama u okviru svojih mreža. Uvođenjem novih direktnih linija između Beograda i Izmira, obe avio-kompanije postavile su svoje kodove na dodatnim letovima za Tursku, uključujući i marketing kod Turkish Airlines na novoj direktnoj liniji Air Serbia između Beograda i Ankare.

Srpska nacionalna avio-kompanija dodala je svoj „JU“ kod na letove Turkish Airlines-a između Istanbula i Sao Paola, i na taj način po prvi put omogućila prisustvo marketing koda Air Serbia na južnoameričkom tržištu, kao i na letove Turkish Airlines iz Istanbula do Almatija i Abu Dabija. Nacionalna avio-kompanija Turske postavila je svoj „TK“ kod na letovima Air Serbia  do Ohrida u Severnoj Makedoniji.

- Saradnja sa avio-kompanijom Turkish Airlines je veoma važna za nas. Trudimo se da konstantno istražujemo mogućnosti za jačanje dobrih odnosa i dalja proširenja postojećeg partnerstva koje je počelo pre tri godine. Na taj način, želimo da doprinesemo još boljoj povezanosti između Srbije i Turske. Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo da je postignut dogovor sa Turkish Airlines za dodatno proširenje našeg kod-šer partnerstva u narednom periodu. To proširenje bi uključivalo letove Turkish Airlines do destinacija u Kanadi, kao što su Toronto, Vankuver i Montreal, na koje bi Air Serbia postavila svoj kod, u zavisnosti od dobijanja svih neophodnih odobrenja - izjavila je Ivana Miklja Mučalov, menadžer međukompanijskih poslova i alijansi Air Serbia.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Na Jahorini uređena pešačka staza duga 16km
02. Oktobar 2023
Povodom Svetskog dana turizma u sredu je na Jahorini otvorena pešačka staza dužine 16...
Turizam
Air Serbia uvodi letove između Beograda i Porta
29. Septembar 2023
Air Serbia će od 10. novembra 2023. godine uspostaviti direktne letove između Beograda i Porta...
Turizam
TOS obeležio Svetski dan turizma na Turističkom forumu Srbije u Nišu
27. Septembar 2023
Svetski dan turizma, koji se u međunarodnoj turističkoj zajednici proslavlja 27. septembra,...
Turizam
Nova oaza za ljubitelje pešačenja – Vlasina bogatija za 47 km uređenih staza
25. Septembar 2023
Turistička ponuda zaštićenog područja Vlasine bogatija je za 47 kilometara obnovljenih...