Air Serbia i Turkish Airlines proširuju kod-šer saradnju

03. Maj 2023
Image by Joel santana Joelfotos from Pixabay
Image by Joel santana Joelfotos from Pixabay

Nacionalni avio-prevoznici Srbije i Turske unapredili su kod-šer saradnju dodavanjem marketing kodova na dodatnim destinacijama u okviru svojih mreža. Uvođenjem novih direktnih linija između Beograda i Izmira, obe avio-kompanije postavile su svoje kodove na dodatnim letovima za Tursku, uključujući i marketing kod Turkish Airlines na novoj direktnoj liniji Air Serbia između Beograda i Ankare.

Srpska nacionalna avio-kompanija dodala je svoj „JU“ kod na letove Turkish Airlines-a između Istanbula i Sao Paola, i na taj način po prvi put omogućila prisustvo marketing koda Air Serbia na južnoameričkom tržištu, kao i na letove Turkish Airlines iz Istanbula do Almatija i Abu Dabija. Nacionalna avio-kompanija Turske postavila je svoj „TK“ kod na letovima Air Serbia  do Ohrida u Severnoj Makedoniji.

- Saradnja sa avio-kompanijom Turkish Airlines je veoma važna za nas. Trudimo se da konstantno istražujemo mogućnosti za jačanje dobrih odnosa i dalja proširenja postojećeg partnerstva koje je počelo pre tri godine. Na taj način, želimo da doprinesemo još boljoj povezanosti između Srbije i Turske. Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo da je postignut dogovor sa Turkish Airlines za dodatno proširenje našeg kod-šer partnerstva u narednom periodu. To proširenje bi uključivalo letove Turkish Airlines do destinacija u Kanadi, kao što su Toronto, Vankuver i Montreal, na koje bi Air Serbia postavila svoj kod, u zavisnosti od dobijanja svih neophodnih odobrenja - izjavila je Ivana Miklja Mučalov, menadžer međukompanijskih poslova i alijansi Air Serbia.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. Jul 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Turizam
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. Jul 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Turizam
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. Jul 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...