Air Serbia i Turkish Airlines proširuju kod-šer saradnju

03. May 2023
Image by Joel santana Joelfotos from Pixabay
Image by Joel santana Joelfotos from Pixabay

Nacionalni avio-prevoznici Srbije i Turske unapredili su kod-šer saradnju dodavanjem marketing kodova na dodatnim destinacijama u okviru svojih mreža. Uvođenjem novih direktnih linija između Beograda i Izmira, obe avio-kompanije postavile su svoje kodove na dodatnim letovima za Tursku, uključujući i marketing kod Turkish Airlines na novoj direktnoj liniji Air Serbia između Beograda i Ankare.

Srpska nacionalna avio-kompanija dodala je svoj „JU“ kod na letove Turkish Airlines-a između Istanbula i Sao Paola, i na taj način po prvi put omogućila prisustvo marketing koda Air Serbia na južnoameričkom tržištu, kao i na letove Turkish Airlines iz Istanbula do Almatija i Abu Dabija. Nacionalna avio-kompanija Turske postavila je svoj „TK“ kod na letovima Air Serbia  do Ohrida u Severnoj Makedoniji.

- Saradnja sa avio-kompanijom Turkish Airlines je veoma važna za nas. Trudimo se da konstantno istražujemo mogućnosti za jačanje dobrih odnosa i dalja proširenja postojećeg partnerstva koje je počelo pre tri godine. Na taj način, želimo da doprinesemo još boljoj povezanosti između Srbije i Turske. Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo da je postignut dogovor sa Turkish Airlines za dodatno proširenje našeg kod-šer partnerstva u narednom periodu. To proširenje bi uključivalo letove Turkish Airlines do destinacija u Kanadi, kao što su Toronto, Vankuver i Montreal, na koje bi Air Serbia postavila svoj kod, u zavisnosti od dobijanja svih neophodnih odobrenja - izjavila je Ivana Miklja Mučalov, menadžer međukompanijskih poslova i alijansi Air Serbia.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...