Air Serbia i Turkish Airlines proširuju kod-šer saradnju

03. May 2023
Image by Joel santana Joelfotos from Pixabay
Image by Joel santana Joelfotos from Pixabay

Nacionalni avio-prevoznici Srbije i Turske unapredili su kod-šer saradnju dodavanjem marketing kodova na dodatnim destinacijama u okviru svojih mreža. Uvođenjem novih direktnih linija između Beograda i Izmira, obe avio-kompanije postavile su svoje kodove na dodatnim letovima za Tursku, uključujući i marketing kod Turkish Airlines na novoj direktnoj liniji Air Serbia između Beograda i Ankare.

Srpska nacionalna avio-kompanija dodala je svoj „JU“ kod na letove Turkish Airlines-a između Istanbula i Sao Paola, i na taj način po prvi put omogućila prisustvo marketing koda Air Serbia na južnoameričkom tržištu, kao i na letove Turkish Airlines iz Istanbula do Almatija i Abu Dabija. Nacionalna avio-kompanija Turske postavila je svoj „TK“ kod na letovima Air Serbia  do Ohrida u Severnoj Makedoniji.

- Saradnja sa avio-kompanijom Turkish Airlines je veoma važna za nas. Trudimo se da konstantno istražujemo mogućnosti za jačanje dobrih odnosa i dalja proširenja postojećeg partnerstva koje je počelo pre tri godine. Na taj način, želimo da doprinesemo još boljoj povezanosti između Srbije i Turske. Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo da je postignut dogovor sa Turkish Airlines za dodatno proširenje našeg kod-šer partnerstva u narednom periodu. To proširenje bi uključivalo letove Turkish Airlines do destinacija u Kanadi, kao što su Toronto, Vankuver i Montreal, na koje bi Air Serbia postavila svoj kod, u zavisnosti od dobijanja svih neophodnih odobrenja - izjavila je Ivana Miklja Mučalov, menadžer međukompanijskih poslova i alijansi Air Serbia.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Gradsko kupalište u Kovinu dobija novi izgled
02. June 2023
Omiljeno kupalište Kovinaca trebalo bi da se razvije u moderan turistički i sportski...
Tourism
TOS organizovao dolazak predstavnika medija iz Nemačke i Austrije
02. June 2023
U organizaciji Turističke organizacije Srbije, u periodu od 31. maja do 04. juna, u okviru...
Tourism
Air Serbia uspostavila sezonsku liniju do Krita
01. June 2023
Air Serbia je 31. maja 2023. godine, letom JU750 u 11:55 časova, uspostavila sezonsku liniju...
Tourism
Domaći turisti najčešće birali Zlatibor, a strani Beograd
01. June 2023
Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u periodu januar-april 2023. godine u...