Air Serbia i Turkish Airlines proširuju kod-šer saradnju

03. May 2023
Image by Joel santana Joelfotos from Pixabay
Image by Joel santana Joelfotos from Pixabay

Nacionalni avio-prevoznici Srbije i Turske unapredili su kod-šer saradnju dodavanjem marketing kodova na dodatnim destinacijama u okviru svojih mreža. Uvođenjem novih direktnih linija između Beograda i Izmira, obe avio-kompanije postavile su svoje kodove na dodatnim letovima za Tursku, uključujući i marketing kod Turkish Airlines na novoj direktnoj liniji Air Serbia između Beograda i Ankare.

Srpska nacionalna avio-kompanija dodala je svoj „JU“ kod na letove Turkish Airlines-a između Istanbula i Sao Paola, i na taj način po prvi put omogućila prisustvo marketing koda Air Serbia na južnoameričkom tržištu, kao i na letove Turkish Airlines iz Istanbula do Almatija i Abu Dabija. Nacionalna avio-kompanija Turske postavila je svoj „TK“ kod na letovima Air Serbia  do Ohrida u Severnoj Makedoniji.

- Saradnja sa avio-kompanijom Turkish Airlines je veoma važna za nas. Trudimo se da konstantno istražujemo mogućnosti za jačanje dobrih odnosa i dalja proširenja postojećeg partnerstva koje je počelo pre tri godine. Na taj način, želimo da doprinesemo još boljoj povezanosti između Srbije i Turske. Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo da je postignut dogovor sa Turkish Airlines za dodatno proširenje našeg kod-šer partnerstva u narednom periodu. To proširenje bi uključivalo letove Turkish Airlines do destinacija u Kanadi, kao što su Toronto, Vankuver i Montreal, na koje bi Air Serbia postavila svoj kod, u zavisnosti od dobijanja svih neophodnih odobrenja - izjavila je Ivana Miklja Mučalov, menadžer međukompanijskih poslova i alijansi Air Serbia.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Digitalni nomadi zadovoljni Zlatiborom
22. February 2024
Trendovi savremenog poslovanja u svetu postali su deo ekonomske klime Zlatiborskog okruga,...
Tourism
Projekat
22. February 2024
Projekat „Prethistoric MetaHuman“ - digitalno oživljen čovek koji je pre 10.000...
Tourism
Turistički vaučeri ubuduće onlajn
21. February 2024
Ministar turizma i omladine Husein Memić i ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo...
Tourism
20. February 2024
Osmišljen kao digitalni ekosistem, “Sombor City Card” predstavlja integralni...