"Srbija ima sve"- nova web- stranica Air Serbia

30. Oktobar 2020
Ilustracija, foto: Pixabay
Ilustracija, foto: Pixabay


U saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije, nacionalna avio-kompanija Air Serbia pokrenula je specijalno kreiranu stranicu u okviru svog web-sajta posvećenu promociji naše zemlje i njene turističke ponude.

Stranica pod nazivom "Srbija ima sve" namenjena je, pre svega, onima koji do sada nisu posetili Srbiju ili su bili samo u prolazu kroz prestonicu, bez napuštanja aerodroma Nikola Tesla.

Imajući u vidu bogate potencijale Srbije i veliki broj putnika koji sleće u Beograd, a da ne zakorači njegovim ulicama i ne poseti nijedan lokalitet naše zemlje, Air Serbia je lansirala stranicu sa tri odvojena pravca promocije domaćih lepota i znamenitosti.

"Kao nacionalna avio-kompanija i ponosni ambasador našeg brenda u svetu, želimo da predstavimo Srbiju u najboljem svetlu i to na našem sajtu, tako da putnici ne moraju da tragaju za informacijama i preporukama na nekom drugom mestu. Potrebe putnika i njihov komfor pri planiranju putovanja predstavljaju naše prioritete, pa nam je cilj da im ponudimo više od avio-karte i prevoza – sveobuhvatno i nezaboravno iskustvo boravka u Srbiji.

"Trudićemo se zajedno sa našim partnerom, Turističkom organizacijom Srbije, da uvek budemo aktuelni i promovišemo isključivo proverene lokalitete". Srbija obiluje kulturno-istorijskim spomenicima i prirodnim bogatstvima koje treba približiti svima koji planiraju da je posete ili se nađu u prolazu bez unapred pripremljenog plana", izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia.

Stranica nudi tri posebne rubrike, kreirane u skladu sa interesovanjima i preferencijama putnika. Avanturistima će se najviše svideti rubrika "Otkrijte" koja pruža informacije o različitim lokalitetima, nalazištima, iskopinama i istorijskim rutama Srbije. Ljubitelji prirode i gastronomije sigurno će najčešće istraživati rubriku "Organsko" koja otkriva mesta divlje i zaštićene prirode, bogata lepotom i biodiverzitetom.

U planu je i promocija organskih prehrambenih proizvoda, kao i više sadržaja na temu proizvodnje voća, povrća i vina.

Za putnike koji imaju na raspolaganju samo malo vremena do sledećeg leta iz Beograda, kreirana je rubrika "Na vrelom asfaltu" u okviru koje mogu pronaći preporuke atraktivnih lokacija za kratke turističke rute, u krugu do 100 km udaljenosti od prestonice, kao i u samom gradu.



Izvor: Tanjug/ Rtv

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...