"Srbija ima sve"- nova web- stranica Air Serbia

30. October 2020
Ilustracija, foto: Pixabay
Ilustracija, foto: Pixabay


U saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije, nacionalna avio-kompanija Air Serbia pokrenula je specijalno kreiranu stranicu u okviru svog web-sajta posvećenu promociji naše zemlje i njene turističke ponude.

Stranica pod nazivom "Srbija ima sve" namenjena je, pre svega, onima koji do sada nisu posetili Srbiju ili su bili samo u prolazu kroz prestonicu, bez napuštanja aerodroma Nikola Tesla.

Imajući u vidu bogate potencijale Srbije i veliki broj putnika koji sleće u Beograd, a da ne zakorači njegovim ulicama i ne poseti nijedan lokalitet naše zemlje, Air Serbia je lansirala stranicu sa tri odvojena pravca promocije domaćih lepota i znamenitosti.

"Kao nacionalna avio-kompanija i ponosni ambasador našeg brenda u svetu, želimo da predstavimo Srbiju u najboljem svetlu i to na našem sajtu, tako da putnici ne moraju da tragaju za informacijama i preporukama na nekom drugom mestu. Potrebe putnika i njihov komfor pri planiranju putovanja predstavljaju naše prioritete, pa nam je cilj da im ponudimo više od avio-karte i prevoza – sveobuhvatno i nezaboravno iskustvo boravka u Srbiji.

"Trudićemo se zajedno sa našim partnerom, Turističkom organizacijom Srbije, da uvek budemo aktuelni i promovišemo isključivo proverene lokalitete". Srbija obiluje kulturno-istorijskim spomenicima i prirodnim bogatstvima koje treba približiti svima koji planiraju da je posete ili se nađu u prolazu bez unapred pripremljenog plana", izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia.

Stranica nudi tri posebne rubrike, kreirane u skladu sa interesovanjima i preferencijama putnika. Avanturistima će se najviše svideti rubrika "Otkrijte" koja pruža informacije o različitim lokalitetima, nalazištima, iskopinama i istorijskim rutama Srbije. Ljubitelji prirode i gastronomije sigurno će najčešće istraživati rubriku "Organsko" koja otkriva mesta divlje i zaštićene prirode, bogata lepotom i biodiverzitetom.

U planu je i promocija organskih prehrambenih proizvoda, kao i više sadržaja na temu proizvodnje voća, povrća i vina.

Za putnike koji imaju na raspolaganju samo malo vremena do sledećeg leta iz Beograda, kreirana je rubrika "Na vrelom asfaltu" u okviru koje mogu pronaći preporuke atraktivnih lokacija za kratke turističke rute, u krugu do 100 km udaljenosti od prestonice, kao i u samom gradu.



Izvor: Tanjug/ Rtv

Comments (0)

Connected news

Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...