Novo u Rubinovoj ponudi: ekskluzivna Amante i Rose vina, kao i Vinjak cola

07. Novembar 2018
Novo u Rubinovoj ponudi: ekskluzivna Amante i Rose vina, kao i Vinjak cola

Kako bi se odgovorilo na sve češće promene i zahteve potrošača, kompanija RUBIN AD lansirala je veliki broj novih proizvoda, od kojih je mnoge tržište uspešno prihvatilo.

Vrhunski kvalitet vina sa Rubinovih plantaža, obeležiće izlazak novih vina Amante (Aurora – belo vino i Carmen – crveno vino). Dva vina visokog kvaliteta koja će opravdati poverenje potrošača.

Amante Aurora
 
Kupažom sorti Chardonnay i Sauvignon blanc dobijeno je vino koje donosi sklad i balans karakteristika sorti od kojih je napravljeno. Zlatno-žute boje, intenzivnog mirisa sa raskošnim obiljem aroma zrelog voća iza kojih se kriju delikatni nežni tonovi zove i belog cveća. Ukus veoma bogat, kremasto voćne slojevite strukture i zaokruženom završnicom sa nežnim tonovima hrastovine koja dugo traje.
 
Izvrsno se slaže uz salate sa kremastim dresingom, paste sa kremastim sosevima,  zrele sireve sa mekanijom teksturom, pečenu ćuretinu, piletinu i teletinu sa limunom, svinjski file u sosu od pečuraka i hladnu prasetinu.



Amante Carmen

Pažljivom kupažom stare srpske autohtone sorte Prokupac i francuskih sorti Marselan i Merlot odnegovanih na našem teroaru dobijeno je ovo jedinstveno vino koje se karakteriše intenzivnom  rubin crvenom bojom, veoma bogatim i složenim  aromatskim kompleksom izraženim u bogatstvu mirisa zrelog crvenog voća i začinskih tonova. Na ukusu meko i elegantno sa izraženim taninima dobro uklopljenim u njegovu uravnoteženu strukturu i skladnom dugotrajnom završnicom sa jasnim tonovima sazrevanja u barik buradima od srpskog hrasta.

Rose 0.75

Novo vino koje je zaokružilo i postavilo krunu ponude 7 sortnih vina, vina sa Lazareve zemlje. Elegantno prefinjeno vino, kristalno svetle rubin boje, uravnotežene strukture i skladnog punog ukusa. Intenzivnog kompleksnog mirisa sa nežnom voćnim aromama i cvetnim tonovima. Najviše prija uz hladna predjela, domaće sireve, suhomesnate proizvode i pečenja.



Vinjak cola

Prateći svetske trendove, a posebno želje novih generacija koje imaju svoje specifične navike, "Rubinovi" tehnolozi su razvili novi proizvod - Vinjak colu. Nakon istraživanja tržišta i trendova u potrošnji, doneta je odluka da se napravi spoj 2 omiljena pića u Srbiji – vinjaka i cole. Ovaj savršen mix pretočen je u nov proizvod, Rubinovu Vinjak colu, koja u potpunosti odgovara potrebama potrošača, čime je još jednom potvrđena snaga ovog brenda.



Ekskluzivna vinarija XV Foruma hotelijera

Imajući u vidu da je "Rubin" ekskluzivna vinarija XV Foruma hotelijera, nove "Rubinove" proizvode imaće priliku da degustiraju svi učesnici ovog događaja, koji će se od 23. do 25. novembra održati u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru.  

Medalje u Ljubljani

Na zvanično najstarijem ocenjivanju vina u svetu, 60. međunarodnom ocenjivanju "Vino Ljubljana 2018.", kompanija RUBIN AD osvojila je zlatnu medalju za vino Prokupac, našu autohtonu sortu, i dve srebrne medalje za bela vina: Chardonnay i Sauvignon Blanc. U konkurenciji ovog takmičenja bilo je 425 vina poreklom iz 15 zemalja, a ocenjivao ih je žiri od 43 profesionalaca iz sveta vina, iz 22 države.

Komentara (0)

Povezane vesti

Restoraterstvo
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. Februar 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restoraterstvo
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. Januar 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restoraterstvo
Kultna brza hrana Istanbula
28. Decembar 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...
Restoraterstvo
Mišlenova gastronomska ekspanzija: Čak 22 restorana u novoj selekciji za 2024.
18. Decembar 2023
Treću godinu za redom svetski poznati gastronomski vodič MIŠLEN objavio je spisak...