XV Forum hotelijera od 23. do 25. novembra na Zlatiboru - Susret kreatora budućnosti!

16. Oktobar 2018
XV Forum hotelijera od 23. do 25. novembra na Zlatiboru - Susret kreatora budućnosti!

Jubilarni, XV Forum hotelijera sa regionalnim učešćem, koji uključuje i dodelu godišnjih priznanja “Ambasadori dobre usluge”, održaće se od 23. do 25. novembra 2018. u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru, u organizaciji časopisa "Turistički Svet", a uz institucionalnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije i Univerziteta Singidunum.

"Na putu od vizije do realizacije"

Kako snove pretvoriti u realnost, zašto je to putovanje često na granici nemoguće misije, kakva je logistika zaista neophodna da bi se kreirala održiva budućnost, koje su vidljive, a koje nevidljive rupe na putu do njene realizacije i kako ih izbeći... samo su neka od dragocenih iskustava i dilema koje će sa učesnicima XV Foruma podeliti ugledni investitori ali i hotelijeri iz regiona, konsultanti, predstavnici akademske elite, resornih ministarstava, profesionalnih udruženja iz Srbije i regiona... a sve u okviru teme ovogodišnjeg foruma: „Na putu od vizije do realizacije".

- Učesnici će imati privilegiju da slušaju uživo kreatore budućnosti – vizionare i lidere hotelske industrije, koji će sa njima podeliti svoje znanje, iskustvo, svoju viziju budućnosti jedne od najprosperitetnijih i najbrže rastućih industrija u svetu! Biće to, takođe, izuzetna prilika za uzbudljiv susret sa najuspešnijima i u pratećoj privredi i institucijama, razmenu mišljenja s nosiocima razvoja, umrežavanje, nove poslovne kontakte – susret s onima koji su odavno razumeli da je znanje i pravovremena informacija jedino blago koje se deljenjem uvećava - poručuje Ljiljana Rebronja, direktor Foruma hotelijera.

Hotelijerski "Oskar"

U okviru Foruma, na svečanoj ceremoniji,  pripadnicima hotelske industrije i njihovim partnerima po 13. put biće dodeljena i elitna priznanja “Ambasadori dobre usluge” - svojevrsni "Oskar" hotelske industrije Srbije i regiona.

Prijave na Forum hotelijera i dodatne informacije - OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Kongresi
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. Februar 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Kongresi
Dodeljene nagrade
19. Decembar 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...
Kongresi
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. Decembar 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...