Nazive menjaju samo oni ugostiteljski objekti sa više različitih delatnosti u imenu

13. April 2016
Ilustracija, foto: pixabay
U odredbi Zakona o turizmu koja definiše buduća pravila o određivanju naziva firmi došlo je do tehničke greške u redakturi koja će biti otklonjena, tako da će imena svojih objekata morati da menjaju samo oni ugostitelji u čijem se nazivu nalazi više od jedne delatnosti, izjavio je...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

Velja
Četvrtak , 14.04.2016. 00:39h
Preporuka:
0
+
0
-
Hvala bogu pa mi dao dobrog knjigovodju...u nazivu mi stoji "caffe ....." jedan dan me delio od agonije promene imena i svega sto ide uz to...a to je SVE!!!! Ja sam to izbego ali mnoge moje kolege nisu jer su prosto strahujuci od inspekcije koje su nas zadnjih godina nenormalno zaskocile pozurile da se sto pre usklade sa novim propisima... Pitam... STA SADA SA ONIMA KOJI SU ZBOG "TEHNICKE GRESKE" VEC IZVRSILI KOMPLETNU I TOTALNO NEPOTREBNU PROMENU IMENA??? Ko ce njima nadoknaditi sve ono sto su time izgubili? Da ne spominjem novac potreban za sve to vec izgubljeno vreme za novi pecat, defiskalizaciju i ponovnu fiskalizaciju kase, promene u programu za kucanje, OP Obrazac, Svi ugovori sa svim dobavljacima, registrovanje novih menica, svih depo kartona u svim bankama, ugovora o kreditu, ugovora u telekomu ili telenoru za GPRS, sbb ili neki provajder za internet i kablovsku, sponzori i ugovori sa njima, VREME POTREBNO ZA SVE TO.... Unistavanje rejtinga i boniteta!!!!!! Ko ce njima da to nadoknadi??? Taj isti ministar koji nije rekao ni izvinite..? J...m te drzavo!!!!!!!!!