Vikend magičnih ukusa: Nova ekskluzivna premijera aroma

16. Septembar 2020
Foto: Promo
Foto: Promo

Ukus Fest i šoping centar Stadion nastavljaju da podržavaju domaće poljoprivredne proizvođače i, zbog velikog interesovanja, već 26. i 27. septembra organizuju novu ekskluzivnu premijeru proizvoda iz bogate riznice blaga domaće hrane i pića.

Po prvi put, Ukus Fest će, pored već viđenih, predstaviti i nove šampione. Predstaviće se sa najatraktivnijim proizvodima, poput: domaćih ajvara, ljutenice, paprika sa sirom, suhomesnatih proizvoda… Pored već nadaleko čuvenih mekih i tvrdih sireva, biće i domaćih čvaraka, a posetioci Ukus Festa će moći da nabave i zanimljive začine… Proizvođači slatkiša pripremaju pravu paletu iznenađenja, pa će moći da se probaju, između ostalog, kolačići od spelte sa nadevom od različitih džemova, med sa aromom planinskog bilja i još mnogo toga. Stižu i veganski specijatiteti, uz prirodne voćne sokove bez aditiva i dobra domaća vina, koje prate ukusni likeri i rakije.

Posetioci Ukus Festa imaće jedinstvenu priliku ne samo da probaju sve ove delicije, već i da kupe  najkvalitetniju hranu i piće sa naših prostora, ali i da obezbede zimnicu.

U skladu sa situacijom izazvanom virusom COVID-19, biće preduzete sve preporučene mere koje je propisala Vlada Republike Srbije, pa niko ne treba da brine za svoju bezbednost. U subotu 26. septembra i u nedelju 27, svi su pozvani u Šoping centar Stadion. Jedina ulaznica je, kažu organizatori, dobro raspoloženje i obavezna – maska. Sve ostalo čeka na štandovima Ukus Festa.
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Razno
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. Avgust 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Razno
16. Avgust 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....