Vikend magičnih ukusa: Nova ekskluzivna premijera aroma

16. September 2020
Foto: Promo
Foto: Promo

Ukus Fest i šoping centar Stadion nastavljaju da podržavaju domaće poljoprivredne proizvođače i, zbog velikog interesovanja, već 26. i 27. septembra organizuju novu ekskluzivnu premijeru proizvoda iz bogate riznice blaga domaće hrane i pića.

Po prvi put, Ukus Fest će, pored već viđenih, predstaviti i nove šampione. Predstaviće se sa najatraktivnijim proizvodima, poput: domaćih ajvara, ljutenice, paprika sa sirom, suhomesnatih proizvoda… Pored već nadaleko čuvenih mekih i tvrdih sireva, biće i domaćih čvaraka, a posetioci Ukus Festa će moći da nabave i zanimljive začine… Proizvođači slatkiša pripremaju pravu paletu iznenađenja, pa će moći da se probaju, između ostalog, kolačići od spelte sa nadevom od različitih džemova, med sa aromom planinskog bilja i još mnogo toga. Stižu i veganski specijatiteti, uz prirodne voćne sokove bez aditiva i dobra domaća vina, koje prate ukusni likeri i rakije.

Posetioci Ukus Festa imaće jedinstvenu priliku ne samo da probaju sve ove delicije, već i da kupe  najkvalitetniju hranu i piće sa naših prostora, ali i da obezbede zimnicu.

U skladu sa situacijom izazvanom virusom COVID-19, biće preduzete sve preporučene mere koje je propisala Vlada Republike Srbije, pa niko ne treba da brine za svoju bezbednost. U subotu 26. septembra i u nedelju 27, svi su pozvani u Šoping centar Stadion. Jedina ulaznica je, kažu organizatori, dobro raspoloženje i obavezna – maska. Sve ostalo čeka na štandovima Ukus Festa.
 

Comments (0)

Connected news

Others
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...
Others
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...
Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...