PRODAVNICA REČI, jedinstvena u svetu, otvorena u Beogradu a potom i za inostrano tržište

03. Februar 2021
Foto: Prodavnica reči
Foto: Prodavnica reči
Početak februara u Beogradu obeležio je nesvakidašnji događaj: na press konferenciji u UŠĆE Shopping Centru predstavljena je PRODAVNICA REČI ! Ova jedinstvena prodavnica otvorena je prvo u Beogradu, a odmah zatim i u svetu. Potpuno autentična ponuda predstavljena je prvo u ONLINE prodavnici na srpskom, a potom i na platformi na engleskom jeziku. Iako je u pitanju online prodavnica, otvorena je u UŠĆE Shopping Centru kao jedinstvenom mestu u Beogradu gde su posetioci u mogućnosti da uživaju, ne samo u kupovini, već i u najraznovrsnijim doživljajima, druženjima, sastancima, motivacionim govorima... Jedinstvena prodavnica u jedinstvenom šoping centru!
 
Pored ulaza ove čudesne prodavnice stoji  tekst:
 
“Reči su moćne.
Reči mogu potpuno izmeniti životni tok. Zato je potrebno shvatiti koliko su ozbiljan proizvod. A što je najvažnije, ne postoji osoba u čijem životu ne igraju važnu ulogu. Od njih nekada zavisi uspon ili pad, pa čak i sam život.”
 
Raznovrsnu ponudu ove prodavnice predstavila je lično autorka i vlasnica idejnog koncepta prodavnice - Vesna Vlatković, zvanično “Najbolji PR Balkana za 2020. godinu”. Ona je objasnila da se u ovoj prodavnici može naručiti izrada tekstova, pisanje govora za različite prilike, pisanje poezije, pa čak i knjiga, dok je najluksuzniji proizvod -  “magična reč” – proizvod koji podrazumeva kupovinu i reči ali i ideja. Napomenula je da trenutkom kupovine kupac postaje vlasnik reči i dobija moć da ih upotrebi. Kada su u pitanju usmene reči, Autentičan program edukacije je, takođe, jedinstven jer će ga, po sopstvenom programu zasnovanom na izuzetnom iskustvu, držati lično autorka koncepta ove neobične prodavnice koja je već činom otvaranja postavila temelj novog brenda - u svetskim okvirima. A trening Uspeh u pet koraka, proizvod tako potreban poslovnim ljudima, otvoriće, istakla je Vesna Vlatković, put uspeha mnogim mladim menadžerima.
 
Govoreći o ceni proizvoda, gospođa Vlatković je istakla da će u toj prodavnici biti skupi proizvodi i dodala: “Nikada neće biti rasprodaja jer nikada nećemo umanjiti vrednost reči, ali će zato biti poklona i darivanja i kreativne zabave sa posetiocima kroz konkurse – Reč po reč-nagrada”.
 
Na otvaranju Prodavnice reči novinarima se obratila i Nevena Martinović, PR i digital menadžer UŠĆE Shopping Centra, naglasivši da je upravo brend UŠĆE prepoznat kao sinonim za kupovinu u zemlji i regionu, ali i mesto koje postavlja standarde na tržištu i gde se sve prvo desi, pa tako i otvaranje ove jedinstvene prodavnice. Ona je izrazila i zadovoljstvo što kao ugledna kompanija mogu da podrže i stvaranje jednog novog originalnog brenda i požela autorima puno lepih i inspirativnih reči. 
 
Specijalni gost na ovom nesvakidašnjem događaju bila je Brana Antović, vlasnik i urednik bloga Brana’s divine world, koju je domaćin izabrao kao ličnost koja poštuje reči i u svom radu neguje autentičan stil komunikacije i odevanja, ali, pre svega, stoji iza svojih reči jer ima stav. 
 
Kao PR menadžer od formata, Vesna Vlatković nije zaboravila da istakne i prijatelje Prodavnice, koji su vizionarski prepoznali i podržali koncept, poklonivši mu poverenje, a to su poznati brendovi: Ušće šoping centar, A Hoteli, HSS, Beoeexpo, Profit magazine, Turistički svet, Business and Luxury, E kapija i Ninamedia, a onda je konačno proglasila jedinstvenu online PRODAVNICU REČI otvorenom za sve posetioce na portalima www.prodavnicareci.com  i www.thewordsmarket.com
 
Redakcija magazina Turistički Svet novoj prodavnici želi mnogo klijenata, s željom da dobra energija reči preplavi ovaj svet. A oni koji budu pratili Prodavnicu reči imaće i dodatni benefit: mogućnost da osvoje neku od vrednih nagrada.
 

 

Poslednji komentari

Milica
Četvrtak , 04.02.2021. 10:24h
Preporuka:
1
+
0
-
Bas im je kul sajt i ponuda
Maki
Četvrtak , 04.02.2021. 10:22h
Preporuka:
1
+
0
-
Kakva ideja! Ovako nesto jos nismo videli, zvuci bas interesantno :)
Jelena
Sreda , 03.02.2021. 14:26h
Preporuka:
2
+
0
-
U moru materijalnih stvari i jurnjavi za istim, zaboravljamo vazne nematerijalne. Možda je bas ovo rešenje, da dajući materijalnu vrednost, pocnemo više da ih cenimo i verujem da je bas to smisao ove prodavnice. Sa druge strane posebno će biti znacajno u poslovnom svetu,: za govore, tekstove na sajtovima, za reklamna pisma... (na zahtev, ali bez subjektivnog opterećenja i sa umerenošću neazavisnog posmatraca)

Povezane vesti

Razno
Adligat: Srpska delegacija na konferenciji na Kritu
30. Maj 2024
Za vikend je na Kritu od 24. do 28. maja u organizaciji Muzeja štamparstva „Janis i...
Razno
Otvorena izložba “DIVE” u Budimpešti
21. Maj 2024
Velike svetske zvezde zadivljuju kako svojim nastupima, tako i kostimima. Ukoliko želite da...
Razno
Povratak Rakija Festa 12. maja u Beogradu
07. Maj 2024
Rakija fest će se 12. maja smestiti u prostor koji je Beograd već ozbiljno upoznao kao...
Razno
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...